Ma 72 éves a sztár, akinek neve fogalommá vált!

Hirdetés


Valószínűleg rengeteg embernek egyből „ő” jutott az eszébe. A név, amely milliók számára ismert és viccek fő témája. Ő nem más, mint Chuck Norris!

Hirdetés

Az internetezők nagy kedvence lett pár év alatt. Számtalan vicc kering róla a hálón és a rovására rengeteg humoros megállapításokat találtak ki, és találnak ki mai napig az emberek.

Hirdetés


Ez a fajta viccelődés Magyarországon
 is annyira népszerűvé vált, hogy az M0-s híd névválasztására kiírt szavazáson egy ideig a Chuck Norris név vezetett, amire Stephen Colbert is felfigyelt.


Norris első főszerepe az 1977
-es Országúti bunyós volt. Az azt követő Karatés védőangyal(1980), a Te nem lehetsz gyilkos! (1981) és a Magányos farkas tovább növelték a népszerűségét, hála a jegybevételeknek. Több, nagy költségvetésű mozifilmben játszott, mielőtt a televízió iparba vonult volna, azonban az 1980-as évek végére csillaga leáldozni látszott, így 1993-ban elkezdte a Walker, a texasi kopó forgatását, mely nyolc évig futott a CBS csatornán.


A Chuck Norris név mára már fogalommá vált.  Egy halhatatlan félisten aki Buddha tanítómestere volt, a római birodalom bukása neki köszönhető. Kétség nem fér hozzá, hogy ő fedezte fel Amerikát. Ma már azt is tudjuk, hogy a legtöbb középkori író és költő belőle merítette az ihletet. A János Vitéz története tulajdonképpen róla szól, megtörtént eset. A filmiparba úgy robbant be hogy egy producer életét megmentette, akire rálőttek, de Norris megállította a lövedékeket, körmeivel belegravírozta a C.N. monogrammot mindegyikbe, és visszaküldte a feladónak.

Szóval mindenki vigyázzon mit mond Chuck Norrisról, ezek után mondanom sem kell hogy Ő az, aki gyorsabb a halálnál!

Forrás: Internet 

Mondd el a véleményed

Divatikon Girls: Zsuzsi kedvencei

Nyakkendőkérdés – Itt van Vastag Balázs legújabb sorozata