Divattippek Szegedi Katától, Tomcsányi Dóritól és a NUBU-tól

 

A színes, bohém darabok hódítanak a nyáron

A magyar nők egyre nyitottabbak a trendekre: kísérleteznek a színekkel és variálják az összeillő anyagokat – vallják az Elle Fashion Show szervezői. Hogy pontosan mit diktálnak a tervezők nyárra, azt Tomcsányi Dóri, Szegedi Kata és a NUBU kreációi jelenítik meg április első hétvégéjén. Láthatjuk, hogy idén nyáron leginkább a 90-es évek formái, mintái köszönnek vissza, színekben pedig a fehér, sárga, fekete és kék dominálnak.

 TomcsanyiDori3

Tomcsányi Dóri, Szegedi Kata és a NUBU kollekciója alapján nyugodtan kísérletezhetünk a klasszikus fekete, fehér és szürke mellett erőteljesebb színekkel (neon, narancs, élénksárga, zöld, korall, királykék, türkiz), de a pasztell- és púderárnyalatokról sem kell lemondanunk. Anyagok terén pedig a selyem, a muszlin, a len, a neoprén, a printelt neoprén és a neon szálakkal szövött pamutok hódítanak a jó időben.

SzegediKata1

 SzegediKata2 (1)

Tuti tippek a nyárra – ezeket mindenképp érdemes lesz beszereznünk

Egy selyemruha mindennél többet ér a nyáron” – vallja Tomcsányi Dóri. A selyemruhát a NUBU is ajánlja, ugyanakkor a tervezőnők szerint egy elasztikus bőrnadrággal, kézzel festett bőrkabáttal és bőrmellénnyel sem nyúlunk mellé. Szegedi Kata egy laza, bő atlétára esküszik fehér és fekete színben, akár mintával, amely szoknyával és nadrággal is tökéletes.

Az Elle divatszerkesztője, Gönczy Andrea pedig kiemelte, hogy a crop topok és haspólók idén nyáron is hódítanak a pliszírozott szoknyával és a fémes árnyalatú ruhadarabokkal együtt.

 TomcsanyiDori2

TomcsanyiDori4

Grafikus mintákat, kör alakú kistáskákat és platform sarukat, papucsokat ajánl minden mennyiségben az Elle divatszerkesztője.

A NUBU nagyon pozitív, ha a magyar nők trendkövetéséről van szó. A tervezőnők (Garam Judit, Kovács Adél és Hajdu Anett) azt tapasztalják, hogy egyre nyitottabbak vagyunk, és a városi fiatalok stílusa már a nemzetközi színvonalhoz közelít. Szegedi Kata is optimista: szerinte is merjük követni a trendeket, és tudatos ruhatárat építünk magunknak, amelyben a klasszikus öltözékek mellett az aktuális szezon kulcsdarabjai is helyet kapnak. Még bátrabb kísérletezésre bíztatja a divatrajongókat Gönczy Andrea, az Elle divatszerkesztője, és megjegyzi, hogy a bohémabb darabok sokaknak jól állnak.

NUBU3

Az Elle Fashion Show-n magyar dizájnerek mellett francia tervezők is bemutatják legfrissebb kreációjukat. A Párizsi divathetek állandó szereplői – Christine Phung, Octavio Pizarro és Valentine Gauthier – a francia divatot hozzák el Budapestre, és a 2014 ősz-téli kollekciójukat mutatják be.

Magyar ruhák a nagyvilágban

Az épp New Yorkban élő magyar modell, Mihalik Enikő ruhatárában több Szegedi Kata ruha is megtalálható. Tavaly ősszel az Interview Magazine eseményén is egy Szegedi Kata szoknyában bulizott a szupermodell. De nemcsak Mihalik Enikő tartja becsben Kata ruháit: Nicki Minaj, Kelly Rowland, Roisín Murphy és Axente Vanessa is viselt már magán kataszegedit.

A híres amerikai énekes-szövegíró Zola Jesus pedig rendszeresen hordja Tomcsányi Dóri ruháit.

Mondd el a véleményed

Ezért ne pucolja meg soha az almát!

Sztártervezők a fővárosban