Dopeman szerint Majka a legnagyobb rajongója!

Hirdetés

A népszerű rapper, Majka vasárnap debütált az RTL 2-n futó Hetei Hetesben. Nem akar politizálni, de szívesen elvállalta a közéleti műsorban való szereplést. Az adásban történt beszélgetés során sokaknak úgy tűnt, hogy néhány hozzászólásával Dopemanről beszél. Majka szerint nincs harag közöttük.

Hirdetés
 

(Fotó: FN24)

Hirdetés
Természetesen ezt zenésztársa, Dopeman is kommentálta. Facebook oldalán először így köszönte meg a Heti Hetesnek a reklámot: “Kedves Heti Hetes! Nagyon szépen köszönöm a tegnap esti ingyen reklámot. Adott esetben szívesen földobom a társalgást. Biztos vagyok benne, hogy menni fog…”.
Majd az FN24-en Majkáról megjelent cikket sem hagyott szó nélkül. Miután a kérdésekre annyit felet Majka, hogy nem akar róla beszélni és a nevét sem mondja ki, a riporter megkérdezte, hogy ekkora a harag? Majka válasza: “Nincs harag. Ha az lenne, érdekelne. De nem érdekel.”


Na és erre volt egy pár szava Dopemannek is:“Annyira nem érdeklem, hogy a Heti Hetesben úgy mondta föl a dolgaimat, mint kisdiák a leckét, sőt! Ott még a nevemet is ki tudta mondani!”
Dopeman rajongói sorra kommetelték bejegyzését és erre tegnap tisztázta a kérdést: “Sokan kíváncsiskodnak, hogy mi bajom a Majkával? Hát, nagyjából csak annyi, mint Bokának Gerébbel, Obi Van Kenobinak Darth Vaderrel vagy Lefty Ruggieronak Donnie Brascoval. De, ahogy elnézem, az életrajzom megírását kiadhatom neki mert a Heti Hetesben látottak alapján annyira nem érdeklem, hogy mindent tud rólam. Megértem. Aki egyszer rajongó volt, az is marad…:)”
Egyelőre Majka nem reagált az esetre.

Csákó Zsuzsanna 2012.11.07.
Mondd el a véleményed
alt

A Rock Színháztól a Voice-ig – Interjú Blau Zsuzsannával

Itt van az első Radics Gigi klip!