Dr. Hevesi Krisztina életrajz – infok itt

Hirdetés

Dr. Hevesi Krisztina életrajz – infok itt.

Dr. Hevesi Krisztina egészségfejlesztő szakpszichológus, egyetemi oktató

Végzettsége szerint közgazdász, újságíró, pszichológus és pszichológia tanár; majd sportszakpszichológus (SOTE TF) és egészségfejlesztő szakpszichológus (ELTE PPK) képzettséget szerzett. Az ELTE PPK Személyiség és Egészségpszichológiai Tanszék és az ELTE PPK Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet oktatója.

Hirdetés

Kiemelt kutatási területe: a stressz és megküzdés, valamint a fizikai aktivitás és a szexuális elégedettség szerepe a jól-létben, mentális egészségben. Terápiás képzései: művészetterápia, relaxációs technikák, dinamikus rövidterápia, csoportanalízis és kognitív módszerek. Érdeklődési területe még a szuggesztiók alkalmazása a szomatikus orvoslásban: az orvos-beteg interakciók javítása az eredményesebb gyógyítás érdekében.

Alapító tagja a Magyar Pszichológia Társaság Egészségpszichológiai szekciójának; tagja a Magyar Fájdalomtársaságnak, a Magyar Hipnózis Társaságnak és a Magyar Szexuális Medicina Társaságnak.

Legnagyobb látogatottságú választható tárgya az ELTÉ-n a szexuálpszichológia, s fontosnak tartja, hogy a Pszichológiai Intézet lehetővé tette, hogy az előadások ne kizárólag a pszichológus hallgatók számára legyenek elérhetőek, hanem más karok hallgatói – így kiemelten a pedagógiai, tanári és óvónői képzésekben részvevők – részére is.

Az ELTE egészség- és pozitív pszichológiai szemléletének megfelelően az élettel való elégedettség, boldogság, a pozitív élmények és érzelmek, a tartalmas kapcsolatok keretében értelmezi a szexuális egészséget. A pozitív szexualitást minden életkorban a teljes élet részének tekinti – főképp a fiatalok számára elérhető, megfelelő információátadást, illetve a hosszú távú kapcsolatokban az intimitás magas szintjének fenntartását állítja a fókuszba.

The post Dr. Hevesi Krisztina életrajz – infok itt appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Mondd el a véleményed

Gelencsér Kornél wikipédia – infok itt!

Dr. Hevesi Krisztina wikipédia – infok itt