Dr. Hevesi Krisztina wikipédia – infok itt

Hirdetés

Dr. Hevesi Krisztina életrajz – infok itt.

Dr. Hevesi Krisztina jelenleg nem rendelkezik wikipédia oldallal, amint elkészül aktualizáljuk anyagunkat!

Dr. Hevesi Krisztina egészségfejlesztő szakpszichológus, egyetemi oktató

Hirdetés

Végzettsége szerint közgazdász, újságíró, pszichológus és pszichológia tanár; majd sportszakpszichológus (SOTE TF) és egészségfejlesztő szakpszichológus (ELTE PPK) képzettséget szerzett. Az ELTE PPK Személyiség és Egészségpszichológiai Tanszék és az ELTE PPK Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet oktatója.

Kiemelt kutatási területe: a stressz és megküzdés, valamint a fizikai aktivitás és a szexuális elégedettség szerepe a jól-létben, mentális egészségben. Terápiás képzései: művészetterápia, relaxációs technikák, dinamikus rövidterápia, csoportanalízis és kognitív módszerek. Érdeklődési területe még a szuggesztiók alkalmazása a szomatikus orvoslásban: az orvos-beteg interakciók javítása az eredményesebb gyógyítás érdekében.

Alapító tagja a Magyar Pszichológia Társaság Egészségpszichológiai szekciójának; tagja a Magyar Fájdalomtársaságnak, a Magyar Hipnózis Társaságnak és a Magyar Szexuális Medicina Társaságnak.

Legnagyobb látogatottságú választható tárgya az ELTÉ-n a szexuálpszichológia, s fontosnak tartja, hogy a Pszichológiai Intézet lehetővé tette, hogy az előadások ne kizárólag a pszichológus hallgatók számára legyenek elérhetőek, hanem más karok hallgatói – így kiemelten a pedagógiai, tanári és óvónői képzésekben részvevők – részére is.

Az ELTE egészség- és pozitív pszichológiai szemléletének megfelelően az élettel való elégedettség, boldogság, a pozitív élmények és érzelmek, a tartalmas kapcsolatok keretében értelmezi a szexuális egészséget. A pozitív szexualitást minden életkorban a teljes élet részének tekinti – főképp a fiatalok számára elérhető, megfelelő információátadást, illetve a hosszú távú kapcsolatokban az intimitás magas szintjének fenntartását állítja a fókuszba.

The post Dr. Hevesi Krisztina wikipédia – infok itt appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Mondd el a véleményed

Dr. Hevesi Krisztina életrajz – infok itt

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 11. rész videa – nézd meg online