DreherFeszt – ismét Sörgyárfesztivál

Hirdetés

A DreherFeszt idén is a nyári szezon záróeseménye lesz, és mindent biztosít, ami az igazi fesztiválérzéshez elengedhetetlen: jó sört, izgalmas helyszínt és remek zenét.  Az augusztus 29-i DreherFeszt nagykoncertjére különleges vendégelőadókkal készül a PASO Plays Covers, valamint fellép még a Honeybeast, a Kaukázus, a Magashegyi Underground, emellett olyan népszerű DJ-k fogják hajnalig mixelni a zenét, mint Beatman & Ludmilla, DJ Izil, Wondawulf és a Spanish Wax. Tavaly 4000 fős közönség látogatott el Kőbányára, idén még csak most lettek elérhetőek a jegyek, de máris hatalmas az érdeklődés.

Dreherfeszt_6 másolata.jpg

A DreherFeszt idén is csak erre az alkalomra főzött sörkülönlegességekkel, a Dreher Sörgyár 25 hektáros területén és 160 éves falai között egyetlen napra kialakított romkocsmákkal, és persze koncertekkel várja a látogatókat. A hamisítatlan sörgyári fesztiválon fellép majd a Honeybeast, a Kaukázus, a Magashegyi Underground és a PASO Plays Covers, valamint olyan népszerű DJ-k fogják hajnalig mixelni a zenét, mint Beatman & Ludmilla, DJ Izil, Wondawulf és a Spanish Wax.

Hirdetés

Dreherfeszt_3.jpg

Ahogy azt a kivételes helyszín megköveteli, a fellépők is kivételes produkciókkal készülnek. A PASO Plays Covershez – a Pannonia Allstars Ska Orchestra ismert hazai és külföldi slágereket, filmzenéket reggae és ska stílusban feldolgozó formációja – több vendégelőadó is csatlakozik. „Tavaly is óriási volt a DreherFeszten a hangulat, rengeteg ember jött el és mindenki nagyon-nagyon élvezte a fesztivált, idén pedig még nagyobb közönségre számítunk, úgyhogy egyértelműen nagyon készülünk rá” – mondta KRSa, aki annyit elárult, hogy még egy egészen meghökkentő meglepetésen is törik a fejüket, de erről egyelőre további részleteket még nem oszthat meg.

A Kaukázus énekese, Kardos-Horváth János is hasonlóan sejtelmesen fogalmazott: „Amennyiben lehetőség lesz rá, szeretnénk a DreherFeszten bemutatni egy új számot, de még semmi sem biztos”. A Magashegyi Underground tavasszal kiadott új EP-jével lép fel, az együttes gitárosa, Szepesi Mátyás is biztos benne, hogy ki fognak találni valami különlegeset erre a már amúgy is különleges koncertre. A Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófi viszont nem zenében gondolkodik, inkább azt fontolgatja, hogy fellépő ruhája designjába jelenítené meg valahogy a sörgyári fesztivált.

Hirdetés
Dreherfeszt_5.jpg

A tavaly debütáló rendezvény nagy sikere és mintegy 4000 látogatója után idén, az előzetes érdeklődés alapján, várhatóan még többen fognak eljönni Kőbányára. Annál is inkább, mert a sörgyár ebben az évben a sztárfellépőkre és a közönségre bízta a 2015-ös DreherFesztre lefőzendő sörkülönlegességek kiválasztását is. Meghirdették ugyanis a sörszerető közönség körében a Nagy Íztesztre való jelentkezést, és négy szerencsés nyertes – egy-egy zenekar kíséretében – ellátogatott a gyárba, ahol számos specialitás megkóstolása után kiválaszthatták kedvenceiket.

„Azért bízzuk a döntés ebben az évben a fogyasztókra, mert az elmúlt DreherFeszten olyan hatalmas sikert aratott az egyik sörkülönlegesség, a Dreher Hidegkomlós, hogy végül beruháztunk egy hidegkomlós berendezésre, az úgynevezett komlóágyúra, és ezt a terméket júniusban bevezettük a kereskedelmi forgalomba is. Már megvan a Nagy Ízteszt eredménye, vagyis, hogy milyen sörkülönlegességeket kóstolhat meg a közönség augusztus 29-én, ígérem, hamarosan erre is fény derül!”– emelte ki Wilheim Gábor, a Dreher Sörgyárak prémium márkacsoport menedzsere.

Mondd el a véleményed

A DreherFeszt sztárfellépői egy napra felcsaptak íztesztelőnek – Vadság és merészség egy asztalon

Tények ajánló – 2015.07.31.