Dukai Regina meghatódik A nagy házalakítás műsorán.

Hirdetés
 

A Music Channel csatornáján ő meséli el a legfrissebb sztárhíreket, a Radio Face Fm Daylight Extra műsorában csajoskodik, miközben Facebook oldalán folyamatosan tájékoztatja rajongóit hétköznapokról.  Tudtátok, hogy mikor eljön focista párja olaszországi lakásából (Feczesin Róberttől), hagy neki néhány szerelmes sort? Vagy, hogy gyakran meghatódik A nagy Házalakítás szomorú történetein? Divatikon Kvíz a bájos Dukai Reginával!

Hirdetés

Mi az a dal, amelyet legutóbb meghallgattál?
Game  feat Kendrick Lamar– The city.

Hirdetés

Nyitottál már ki korábban ajándékot; amit neked szántak?
Igen, nyitottam, mert apukám olyan, mint egy rossz gyerek! Sosem tudja megvárni, hogy mondjuk, Karácsony legyen, és inkább egy nappal előtte odaadja az ajándékot. Ez általában mindenféle ünnepre jellemző nálunk!

Mit gondolsz a Valentin-napról és a hozzá hasonlatos ünnepekről?
Én nagyon szeretem őket, mert egy picit felpezsdíti a hétköznapokat. Tudom, hogy nagyon sokan utálják, de szerintem csak azok nem kedvelik, akiknek nincs párjuk, vagy éppen rossz a párkapcsolatuk. Én egy jó dolognak tartom, szeretek rájuk készülni, szeretek meglepetést okozni a szeretteimnek.

Tegyük fel, hogy megnyered a lottó főnyereményét, mi az első dolog, amit megteszel?
Rendbe hoznám az egész család életét!

Hányas voltál a suliban…
Énekből: Négyes – ötös.
Tesiből: Négyes körül.

Könnyen ismerkedsz? Mennyire engeded közel magadhoz a rajongókat?
Könnyen barátkozom, vagyis inkább haverkodásnak mondanám! Kedves vagyok, de nem szeretek közel engedni embereket magamhoz. A barátaim kilencvenkilenc százaléka körülbelül 10-15 éves barátság. Megvan az a kis burkom, amiben jól érzem magam. Van olyan rajongóm, akivel már privát e-mailes kapcsolatom van, akit egyébként szintén Reginának hívnak. De azért úgy gondolom, hogy több ilyen rajongóval ez nem igazán fog megesni, mert nem lehet tudni, hogy ki az ember, akiben megbízhatsz.

Írtál már szerelmes levelet?
Ha szerelmes levélnek számít az, amikor eljövök a páromtól Olaszországból, és ott hagyok pár sorocskát a ruhái között, vagy a párnája alatt, amit ő csak egy jó pár nap múlva talál meg, akkor igen, írtam!

Mikor volt az első nyilvános szereplésed?
Óvodában volt, mert nagyon szerettem népdalokat énekelni. Jó hangosan!  Anyák napján és egyéb ünnepeken léptem fel.

Milyen előnyeit tapasztalod az ismertségnek?
Nagyon sok emberrel kerülhetek kapcsolatba, nagyon sok jó embert ismerhetek meg. Még egy nagyon pozitív dolog, – ami miatt sokan irigyelnek is minket – , hogy nagyon sok dolgot kapunk ajándékba, promóciós termékektől kezdve mindent. Ezek mindennap egy kis karácsonyt idéznek a számunkra.

És mik a hátrányai?
Az, hogy elítélnek az emberek, ha mondjuk, van egy rossz napod. Ami minden embernek az életében azért néha előfordul, amikor nem úgy nézel ki, vagy egy picit morcosabb vagy. Ezt nem lehet! Ha kilépsz az utcára, akkor mindenkivel nagyon kedvesnek kell lenned, még akkor is, ha éppen akkor hagytak el, vagy akkor van a családodban egy nagyon-nagy probléma. Sokan nem tudják azt feldolgozni, és megérteni, hogy nekünk is vannak problémáink.

Mikor sírtál legutóbb?

Két nappal ezelőtt. Gyakran megnézem a Viasaton A nagy házalakítás című műsort, amiben megható sztorik vannak. És én ugye mindig elszomorodom, hogy milyen szomorú történek vannak. Apuka meghalt, anyuka meghalt, megölték őket, és még sorolhatnánk. Nagyon megható, ahogy ebben a műsorban egy új életet adnak nekik, és egy lehetőséget az újrakezdésre. Nekem elég egy másodperc ebből a tevékenységből, és máris patakokban folynak a könnyeim. (mosolyog) Egy kicsit lelkis vagyok.

 Ha vitába keveredsz valakivel, te teszed meg az első lépést a békülés felé?
Nem!

Mi az a rossz tulajdonságod, amivel a leggyakrabban találkozhatnak a szeretteid?
Ez! (nevet) Egy kicsit makacs vagyok! De ez még a jobbik eset, mert ha megteszik felém az első lépést, akkor attól a pillanattól ugyanúgy szeretek, ugyanúgy ölelek, ugyanúgy csókolok! Szerintem az a rosszabbik típus, akitől bocsánatot kérnek és még puffog napokon keresztül.

Mi volt a legkedvesebb ajándék, amit rajongótól kaptál?
Egy Totti nevű fiútól kaptam, aki évek óta egy fontos rajongóm, és aki nagyon-nagyon sokat segít nekem. Mindenféle cikket, interjút, mindent összegyűjt, amit csak el tudsz képzelni. Tőle kaptam Karácsonykor egy bögrét, amin a párommal vagyunk egy fotón. Ez egy nagyon kedves ajándék, mert minden reggel, ha az ember látja, jó érzéssel tölti el.

Mi az a tárgy, vagy esemény, amit legutóbb lefotóztál?
Tesómmal ültünk a kocsiban, és lefotóztuk magunkat.

Gergőt a Való Világ legfrissebb szériájából ismerhetitek.

 

Írta: Hatos Nikolett. 2012.07.20.

Mondd el a véleményed

Megbetegedések a Balaton Sound-on?

Dancs Annamari: Egy megvalósult álom, hogy Dolhai Attilával együtt játszhatom a főszerepet