Dukai Regináék 12 szerencsés lány álmát váltották valóra

Hirdetés

 

Még 2011-ben  nagyszabású versenyt hirdetett a Sugarbird a Facebook közösségi oldalon, amelynek eredményeképpen Dukai Regina, Horváth Éva, Zimány Linda, Debreczeni Zita és Bódi Sylvi tizenkét fiatal lánynak adott lehetőséget arra, belekóstoljon a divatszakmába. A City of Covergirls győztesei három hónapon keresztül lehetnek a hét vidéki, illetve a budapesti márkabolt arcai.

 

Hirdetés

 

A Covergirls sztártervezői számára rendkívül fontos, hogy közvetlen kapcsolatot ápoljanak rajongóikkal. Ezért úgy döntöttek, hogy versenyt hirdetnek a divatmárka szerelmesei között. Az indulóknak nem kellett mást tenniük, mint kedvenc Sugarbird ruhájukban pózolni, majd elküldeni a fotókat. A legtöbb szavazatot kapott lányok, több mint 100 induló közül kerültek ki. A tizenkét szerencsés az ország különböző pontjairól érkezett a budapesti fotózásra, ahol már profi körülmények között Debreczeni Zita kamerája előtt pózolhattak. Az elkészült fotók februártól három hónapon keresztül lesznek a nyertesek által képviselt város márkaboltjában kiállítva.

 

„Kifejezetten könnyű volt a közös munka a lányokkal, nagyon elégedett vagyok velük. Minden kérésemre odafigyeltek, és igyekeztek az instrukciókat betartani. Nem csak nekik, hanem nekünk is rendkívül fontosak az ilyen alkalmak, hiszen közvetlen visszajelzéseket kapunk. Ilyenkor az is kiderül, hogy melyek azok a fazonok, stílusok, amelyeket a rajongók a legjobban szeretnek. Emellett ők is közelebb kerülnek a Sugarbird-höz” – mesélte élményeit a fotós Debreczeni Zita.  

 

A lányokat a fotózáson Dukai Regina és Zimány Linda látta el hasznos tanácsokkal.

Hirdetés

 

„Először Linda érkezett meg, ő segített a ruhák kiválasztásában, én inkább a jó hangulatért feleltem. Igyekeztem oldani a feszültséget, hogy a csajok a legjobb formájukat hozhassák.” – avatott be a részletekbe Dukai Regina.

 

A két budapesti nyertes Sárga Fanni és Vajda Nikoletta lettek. A lányok közül Niki nagy rajongója a márkának, ruhatárának nagy részét Sugarbird darabok teszik ki.

 

„Nagyon jó a csapat, örültem, hogy belepillanthattam a háttérmunkába is. Debreczeni Zitát nagyon kedvelem, igazi profi és emellett közvetlen is. A ruhákból szinte mindenkié tetszik, kéthetente vásárolok egy-egy új öltözéket. A fotózáson Linda kollekciójának egyik darabja volt rajtam. Úgy érzem, hogy sikerült a legjobbat kihoznom magamból, remélem ezt Zita is hasonlóképpen gondolja” – mesélte izgatottan Niki.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.01.18.
forrás:RedLemon

Mondd el a véleményed

Shake Up Farsangi Jótékonysági Fesztivál az X-faktor sztárjaival!

Gyurcsík Tibi nemzetközi babérokra tör?