Együtt karácsonyozik az X-Faktor szerelmes párja

Hirdetés

 

Hirdetés
Baricz Gergő és Kováts Vera első közös karácsonyát tölti együtt a lány családjánál. A fiatalok hosszú ideig próbálták ugyan titokban tartani érzelmeiket, de már a műsor alatt is lehetett látni, hogy nem közömbösek egymásnak. Gergő nem igazán szeretett volna a verseny ideje alatt komolyabban belebonyolódni egy kapcsolatba, hiszen fontos volt számára, hogy a dalaira koncentráljon. De az érzelmeknek nem lehet parancsolni és most már semmi sem akadályozza őket abban, hogy végre kiteljesedjen a szerelmük. Úgy tűnik, hogy ezt a fiatal énekesnő családja is ugyanígy látja. Bár édesapja igen szigorúan fogja Verát, mégis zöld utat adott a szerelmeseknek. Szimpátiáját azzal is kifejezte, hogy meghívta Gergőt otthonukba, hogy töltse velük a karácsonyt.

„24-én haza utazok Borzontra, mert a szentestét mindenképp a családommal szeretném tölteni, ahogy édesapámnak is megígértem. Nálunk mindig együtt ünnepel a család, alig várom, hogy újra otthon legyek, és édesanyám főztje is hiányzik már.
Másnap azonban sajnos már vissza kell utaznom a fővárosba, így csak egy rövid látogatásra lesz időm” – árulta el a fiatal énekes.
„Vera mondta, hogy meg fogja kérdezni az apukáját, hogy mit szólna hozzá, ha együtt karácsonyoznánk. Biztos győzködnie kellett egy kicsit, hiszen elég szigorú az édesapja, de úgy tűnik, sikerrel járt, mert a kiesésem után odajött hozzám, és hivatalosan is meghívott, hogy vasárnap délután ebédeljek velük. Nagyon jó érzés és megtisztelő is, hogy karácsonykor „befogadnak” a családba, és örömmel látnak egy ilyen meghitt ünnepen.”
„Sokat jelent nekem, hogy Vera apukája elfogad engem” – mondta boldogan Gergő. Szeretné magát jól érezni a szerelmével, de nem úgy, hogy mind ez a nyilvánosság előtt zajlana.

Hirdetés

Írta: Csákó Zsuzsanna 2011.12.23.

Mondd el a véleményed

X-faktor Aréna koncert: Összefoglaló

Vastag Csabi a családjával karácsonyozik