X-faktor Aréna koncert: Összefoglaló

Hirdetés

 

Kalandos úton ugyan, de végül a Divatikon egész stábja részt vett azon a nagyszabású koncerten, amely az idei év legnagyobb showjának záróakkordjaként volt hivatott létrejönni.


Hirdetés

   Az óriási tér és a lehetőség, hogy az Arénában léphettek fel, valószínűleg eufórikus hatással volt a kis X-ekre, de többségük ügyesen megbírkózott a feladattal, sőt voltak, akik teljesen felszabadultan töltötték be a színpadot.
A közös produkciókon kívül, minden versenyző előadott minimum két dalt, ezek közül az egyik jobb esetben már saját szerzemény volt. 
A Rocktenors hatalmasat zúzott a nevükkel jegyzett saját dallal, igazi Rock and Roll-t hozva, amelyhez később Tarány Tomi is csatlakozott.
Az Apollo 23 tagjai Dj Dominique-kel kiegészülve egy feldolgozással érkeztek, amivel egyből buli hangulatot hoztak a csarnokba.
Baricz Gergő nem csupán a színpadot sajátította ki az este folyamán, hanem a közönség soraiba is lenézett, “miújság”.
Ám a koncert legszárnyalóbb hangja Kocsis Tibó volt, akit még soha nem láthattunk ennyire szabadon és lazán énekelni.
   Összességében egy kellemes előadást tekinthettünk meg, ami összefoglalta az elmúlt félév legemlékezetesebb zenei momentumait, és megmutatta, hogy a versenyzők komolyan gondolják a jövőjüket, és nem adják fel álmaik megvalósítását, hanem keményen dolgoznak értük. Reméljük, hogy ez a józan gondolkodás és racionalitás, a csillogás ellenére továbbra is elkíséri útján a 12 döntőst.

2011.12.22
Írta: Farkas Clarissa
Mondd el a véleményed

Az idei X-faktor győztese: Kocsis Tibor!

Együtt karácsonyozik az X-Faktor szerelmes párja