Együtt bulizott a Class FM partiján a hazai sztárvilág és Aloe Blacc

Hirdetés

 

A Zöld Pardonban vasárnap a soulzene kapott főszerepet

 

Hirdetés

Nem hiába vártuk hetek óta Aloe Blacc és zenekarának fellépését: az I Need A Dollar énekese óriási sikerű koncertet adott vasárnap. A zenészt, akinek dalait az egész világ dúdolja, a Class FM hozta el Magyarországra. A világsztár slágereire nem csak a Zöld Pardon közönsége tombolt, hanem a rádió vendégei is: számos hazai sztár, így Radics Gigi és Oláh Gergő is megjelent a rendezvényen, és együtt buliztak a soul legfrissebb, legdivatosabb képviselőjének zenéjére.

 

Nem kevesebb, mint tizenkét fős zenekarral biztosította a vasárnap esti fantasztikus hangulatot Aloe Blacc a Zöld Pardonban. Az előadó már 1995 óta foglalkozik zenéléssel, évekig egy hip hop banda tagjaként zenélt, 2003-tól pedig szólóban folytatta tovább. Számos szerzeménye filmekben, sorozatokban is feltűnt, és ezek egyikének köszönheti elképesztő sikerét is: a Kergetjük az amerikai álmot című sorozat főcímdala, az I Need A Dollar következtében egyik napról a másikra vált világsztárrá. Nem csoda hát, ha ez a sláger az ő szívéhez is közel áll: a Zöld Pardon lelkes közönsége kétszer is meghallgathatta a Class FM által szervezett nagy sikerű vasárnapi koncert során, ahol olyan dalok is felcsendültek, amelyeket még nem láthatott-hallhatott színpadon senki.


A kellemes, laza nyáresti hangulat és az igényes soulzene sztárvendégek sokaságát vonzotta a leghallgatottabb rádió bulijára. Wolf Kati, Walkó Csaba, Kállay-Saunders András, Tolvai Reni, Keresztes Ildikó, Somló Tamás, Király Linda, Király Viktor, Csobot Adél, Antal Timi, Iszak Eszti és Dobrády Ákos mellett Oláh Gergő és Radics Gigi is részt vett a nagy sikerű koncerten.

 

 

Oláh Gergő, aki éppen új dalán dolgozik, hatalmas élményként írta le az estét. „Megmondom őszintén, eddig csak az I Need A Dollart ismertem tőle, de nagyon élveztem, végigbuliztuk a feleségemmel az egész koncertet! Nagyon szeretem, amikor ennyi remek zenész van a színpadon és lenyűgözött, hogy milyen jól táncol a színpadon” – áradozott a 2012-es X-Faktor győztese.

 

Hirdetés

Az utóbbi időben minden zenei díjat bezsebelő Radics Gigi is végigtáncolta az estét. Fantasztikus volt a koncert, minden percét imádtam! Aloe Black olyan koncerttel örvendeztetett meg minket, ami még nagyon sokáig emlékezetes marad. A fiatalos, pörgős hangulat, a remek dalok és a nyári levegő kombinációja mindenkire hatott, aki ott volt; remélem, láthatom még őt koncerten!” mondta a fiatal énekesnő.

 

Aloe Black – akinek Avicii-vel közös vadonatúj dala már hallható a Class FM-en – a koncert után juhtúrós sztrapacskával zárta az estét, majd visszatért szállodájába, előtte azonban exkluzív interjút adott Kiss Orsinak. Az interjú, amelyben a világsztár többek között Magyarországi élményeiről is mesél, teljes egészében a vasárnapi Class40-ben lesz hallható.


 

Mondd el a véleményed

Az ének iskolája sztárjai a Törpfutáson

FEMCAFE Bikini Tour a Westendben