FEMCAFE Bikini Tour a Westendben

Hirdetés

 

A FEMCAFE BIKINI TOUR 2013 egyik kiemelt állomása a WestEnd City Center volt, ahol a kuponakciós hétvége több napján is megcsodálhattuk a legújabb bikinitrendeket.


Hirdetés

A rendezvény házigazdája a most is elbűvölően bájos Ada volt, míg a zenei házigazda szerepét a turné oszlopos tagja, az élőben mixelő Lotfi Begi (Compact Disco) töltötte be, aki igazán szuper zenéivel alapozta meg a show hangulatát.


A fergeteges hangulatú divatshow-n a nagy divatmárkák mellett két hazai tervező munkája is megjelent, mellyel a rendezők a hazai dizájnereket szeretné reflektorfénybe helyezni. A show-n megjelenő ruhamárkák a Skiny, a Triumph, a Decathlon, a Carib Swimwear, a Retro és a Heavy Tools legfrissebb bikinikollekciója, valamint két elismert magyar divattervező, Léber Barbara és Herczeg Zoltán egyedi gyártású darabjai. A kiegészítőkről a Cango&Rinaldi, az Adidas Watch, a Havaianas és a Vision Express gondoskodott, a modellek frizuráját pedig Hajas László csapata, a Hajas Creative Team készítette, míg megjelenésüket a MAC sminkcsapata varázsolta még csillogóbbá.

Hirdetés

A színekben és szabásvonalakban igen gazdag bikini bemutatón mindenki megtalálhatta kedvenc darabjait. A Skiny idei kollekcióját a csíkos megoldások, a csajos színek, illetve a fodros díszítések jellemzik, míg a Carib Swimwear darabjai közül az érdekes és egyedi megoldások, például a csavart felsők voltak a jellemzőek, melyekben főként a fekete és neon színek párosításával játszottak. A Triumph valódi dzsungelhangulatot varázsolt a kifutóra az ocelot- és virágmintával díszített bikinijeivel. A sportosabb vonalat képviselő Decathlon a közkedvelt háromszög alakú felsőket kockákkal és hawaii mintákkal tette még izgalmasabbá. A Heavy Tools kék-fehér-piros bikinijei a tengeri stílust idézték fel számunkra, míg a Retro egyszínű fürdőruhái a megerősített sportos szabásvonalnak köszönhetően váltak még egyedibbé.

Meghökkentő darabokban sem volt hiány, hisz Léber Barbara a 2013-as monokróm trendirányzatot követve a fekete és fehér színekre alapozta kollekcióját, melyet a mély kivágásokkal és a fémes rátétekkel varázsolt még nőiesebbé, míg az extrém stílusáról ismert Herczeg Zoltán merész és vadító bikinijeit magyaros motívumokkal fűszerezte.

A forró beach hangulatot a Batucada Band dobosai fokozták tovább, akik minden divatshow kezdetét ritmusos dobolással jeleztek.

A feltűnő kiegészítőkkel és a Decathlon strandeszközökkel tarkított divatshow mellett, lenyűgöző trükköket mutattak be a színpadon a FACE Team akrobatikus sportszínház tagjai. A sportos fiúcsapat produkciója alatt mindenki álla leesett, hiszen nagyszerű labda-trükkökkel, ugrásokkal, szaltókkal és brake dance mozdulatokkal kápráztatták el a nézőközönséget.


További szórakoztató programokból sem volt hiány a hétvégén, ugyanis a promóciós kitelepülések között akár megmozgathattuk magunkat a FLABéLOS gépein is, valamint a hatszoros Világ- és kétszeres Európa bajnok Szentgyörgyi Rómeó társaságában az OTO Chili testedző gépeket is kipróbálhattuk.

A divatshow 4 alkalommal került bemutatásra a WestEnd-ben, így sok ezer vendég lehetett részese az országos roadshow ingyenes, budapesti állomásának.


A FEMCAFE BIKINI TOUR 2013 országos roadshow továbbfolytatódik, bővebb információ a rendezvény weboldalán érhető el:
www.bikinitour.hu
www.facebook.com/bikinitour

 

 

Mondd el a véleményed

Együtt bulizott a Class FM partiján a hazai sztárvilág és Aloe Blacc

GOMBOLD ÚJRA! KÖZÉP-EURÓPA: ÍME A GYŐZTESEK