Élőben zenél Kecskeméten Vastag Csaba

Hirdetés


Mivel a Divatikon támogatja Vastag Csaba élőzenekaros turnéját, így továbbra is beszámolunk nektek minden állomásról! Irány a hírös város, Kecskemét!

Hirdetés


A Gyere Velem! turné ötödik állomása július huszonhetedikén, pénteken, este nyolc órától Kecskeméten kerül megrendezése. Az élőbulinak egészen pontosan a korszerű, professzionális technikával felszerelt Három Gúnár rendezvényház ad otthont. A talpalávalót ezúttal is a Fánk zenekar szolgálja majd, az est sztárvendége pedig Vastag Tamás lesz. A szervezők a megszokott módon egy vásárral is készülnek, ahol poszterekkel, naptárakkal, lemezekkel, karkötőkkel találkozhatnak a vásárlók. De ezzel még nincs vége, hiszen meglepetésként a jegyváltók között kisorsolnak egy darab húsz perces sétarepülést. Továbbá gazdára talál négy darab kalandparki beugró is, amelyen Csabi és Tomi társaságában vehetnek részt a befutók! Aki szeretné próbára tenni szerencséjét, és részt venne a sorsolásban, az a beugró megváltásakor mindenképpen adja le e-mailcímét, nevét, és telefonszámát.      
A belépés 2500 Ft, a 14 év alattiaknak 1250 Ft, az 5 év alattiaknak pedig ingyenes! A Budapestről, vidékről érkezők Cseplye Mónikánál (Tel.: 0620-23-88-170. Email: [email protected]), a Kecskemét és környékén élők pedig Dobos Erikánál (Tel.: 0620-981-9229) válthatnak jegyet. SIESS, hogy le ne maradj, mert a belépők gyorsan fogynak!

 

Folyamatos tájékoztatás a turné hivatalos oldalán: http://www.facebook.com/gyerevelemvcs

Hirdetés


 

 

{youtube width=”600″ height=”350″}oWWeLLP1C94{/youtube} 

 

Írta: Hatos Nikolett. 2012.07.09.

Mondd el a véleményed

Az Apollo23 Amerikában is karriert futhat be? (+videó)

A Quimby felébresztette a tó szellemét