Elköltöztek az X-Faktor sztárjai!

Hirdetés


Sűrű az énekesek programjai az X-Faktor után is, de a költözés is bele fért az idejükbe. Ugyanis nemrégiben új lakásba bútoroztak az Apollo23 tagjai és Muri Enikő. Új otthonukat igyekeznek minél inkább saját igényeikre formálni.

Az Apollo23 énekesei számára kellemes környezetet teremt a tágas és világos lakása, ahol tudnak zenélni vagy akár pihenni.

Hirdetés

Hirdetés

„A konyhát szeretem nagyon mert ez a lakás központja, és itt szoktunk mindig összegyűlni a fiúkkal, megvitatni mindent, és a nagy házibulik is innen indulnak. Mindhármunknak külön szobája van, ami teret enged különböző egyéniségüknek. Én szeretem a füstölőket, és a könyveke”–mesélte Tomi.


„Az én szobám világosnak mondható, bár barna bútorokkal rendeztem be. Nekem fontosak a kiegészítők, sok ékszerem (órám, láncom) van. Ezek praktikus tárolása nem egyszerű, a polcaim tele vannak kis dobozokkal.”– tette hozzá René.


„Az enyém a legnagyobb szoba, úgyhogy sokszor gyűlünk össze ott beszélgetni, vagy zenélgetni. A gitárom központi helyen van a szobában, hogy mindig kéznél legyen”– szólt közbe Tibi.
 „Szerencsére az egész lakás, így az én kuckóm is nagyon világos. Ráadásul hatalmas erkélyünk van, ahonnan csodálatos a panoráma”– mondta az énekes.


Muri Enikő, aki Nyíregyházán nőtt fel, most végre álmai lakásába költözött.


„Mindig is galériás lakást szerettem volna, és végre találtam is egyet a belváros szívében. Mindenképpen “csajossá” akartam varázsolni, amit sok színes kiegészítővel meg is tettem, és mindig ég egy illatos gyertya, amikor csak otthon vagyok.”– nyilatkozta lakásáról Enikő.

Az énekesnő elárulta azt is, hogy: „A konyha elég pici, de a sok rohanás mellett nem is nagyon lenne időm főzni. A nappaliban sok személyes tárggyal veszem körül magam, de mégiscsak a fürdőszoba az én világom, hiszen sok időt töltök benne a készülődésnél. A galérián az ágyam van, egy nagy ruhásszekrény, meg egy kis éjjeli, ahol mindig az aktuális könyvem, és gyertya is van. Szeretem a színes dolgokat, mert feldobják a kedvemet egy szürkébb napon”


Muri Enikő és az Apollo23 triumvirátusa igazán pörgős életet élnek, de a kényelem számukra is fontos, ezért szakítanak arra időt, hogy otthonukat minél jobban ízlésükre formálják, hiszen itt töltődnek fel egy-egy nehéz nap után. Az énekesek biztosan ott lesznek a Lakáskultúra Élőben kiállításon. A látogatók szombat délután 3-kor kedvenceikkel is összefuthatnak a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.02.

Mondd el a véleményed

Sztárlimuzin Gyurcsík Tibivel!

Ryan Goslingot Thaiföldre is követi szerelme