Ryan Goslingot Thaiföldre is követi szerelme

Hirdetés


A dögös színész Thaiföldön forgatja legújabb filmjét, ahova vele tartott kedvese, Eva Mendes is. A színésznő még ide is vele tartott, nehogy lenyúlják tőle a világ legszexisebb férfiját!

Hirdetés

Bár nagy a szerelem, a féltékenység mégis jogos, hiszen Ryan Gosling a csajok kedvence. Az Őrült, dilis szerelem című filmben igazi csajozó a színész, ami azért érdekes, mert az életben olyan gyönyörű színésznőkkel kavart már, mint Kirsten Dunst, Michelle Williams, Olivia Wilde, Rachel McAdams vagy éppen Sandra Bullock. Noha minden percüket együtt töltik a szerelmesek, néha a féltékenykedés is jelen van. De a jelek szerint a Szerelmünk lapjai sztárja nagyon is komolyan gondolja Evával. Legutóbb például ő volt az, aki Párizsba utazott, mert a párját oda szólította a munkája. Igazán romantikus lehetett.

Hirdetés

Nemcsak romantikus, hanem erős férfiról van szó. Harcias énjét a Drive – Gázt! című filmben mutatta meg, amiben puszta kézzel lever bárkit. De nem csak a mozivásznon hanem az életben is jó az ökölharcban. Tavaly egy New York-i verekedésbe keveredett bele, amikor szét akart választani két dulakodó embert. Gyermekkorában sem volt épp a legjobb gyerkőc, ugyanis pont azért vette ki édesanyja az iskolából, mert a kis Ryan inkább néhány jól irányzott öklössel oldotta meg, ha nem hagyták békén az osztálytársai.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.02.

Mondd el a véleményed

Elköltöztek az X-Faktor sztárjai!

Angelina Jolie lefújta az esküvőt Jennifer Aniston miatt?