Elvarázsolta Barcelona lüktetése Dj Dominique-ot!

Hirdetés

Barcelonában járt a népszerű lemezlovas! Várkonyi Attila hatalmas futball fanatikus, aki egy kedves ismerősével látogatott el a spanyol városba, egy derbire!

Hirdetés

Nem is akármilyen rangadón vehetett részt Dj Dominique, hanem rögtön az El Clasico-n! A Barcelona vs Real Madrid mérkőzésen azonban nem csak a labdajáték izgalmait, hanem bizony egy-egy ijesztő, lelátón lévő momentumot is át kellett élnie a hírességnek. Történt ugyanis több, mint 100.000 ember skandált egyszerre Katalónia függetlenségéért. A meccs döntetlennel (2:2), valamint szerencsére békével ért végett.
„Fantasztikus volt a meccs, ez a két csapat világklasszis és most minden tudásukat be is vetették. A sportélményen túl azonban kissé félelmetes volt ülni a lelátón, miközben az egész stadion egyszerre üvöltötte, hogy „Függetlenséget Katalóniának”. Rémisztő volt a helyzet elsőre, de a meccs után a legnagyobb döbbenetemre mindenki teljes békében indult haza. A stadion mellett láttam, hogy a leghangosabbak is nyugodtan beszélgettek az állig felfegyverkezett rendőrökkel. Érdekes volt látni és érezni az erőt a katalánokban, hogy egy emberként küzdenek a függetlenségükért!” – árulta el Attila, aki a játékot követő napon egy rövidke városnézésre is időt tudott szakítani. A Dj sosem járt még a folyton lüktető, temperamentumos városban, így kíváncsian ismerkedett meg Barcelona nevezetességeivel.


Írta: Hatos Nikolett. 2012.10.16.

Forrás: Sunhill Media

Hirdetés
Mondd el a véleményed

Ismét tarolt Ákos!

Lilu: Nagyon jó érzés visszanézni, mit élek át nap, mint nap!