Emma Watson pink kutyája

Hirdetés

Picasso-nak is volt egy rózsaszín korszaka és most Emma kutyája, Darcy is ebbe a periódusba lépett. A sokkolóan rágógumi rózsaszínűvé lett kiskutya egy 90 fontos, azaz több, mint 30 ezer forintos festésnek köszönhetően nyerte el új küllemét.

Hirdetés

 

A kutyafodrász szerint ez az eljárás a kisállatokra nézve teljesen veszélytelen, hiszen növényi alapú festéket használnak az átváltoztatáshoz. “Benedvesítjük a kutyát, majd a festékkel átdörzsöljük a kutyus szőrét, mintha csak egyszerű samponnal mosnánk, majd pár perc múlva lemossuk és már kész is. Szerencsére mivel Emma kedvence alapjáraton fehér szőrzettel rendelkezik, ezért nagyon tartós az eredmény”- tájékoztat a szakember.
Az állatorvos szerint viszont nem vall felelősségteljes gondolkodásmódra a kutya átfestése: “Az apró élőlények sem játékszerek, nem babák, akikkel úgy játszunk, ahogy kedvünk tartja. Még ha a festék elviekben teljesen biztonságos is, az állatok szaga megváltozik, ami problémát okozhat más kutyákkal való érintkezés során.”
Nem a Hermione Granger-t alakító színésznő az egyetlen híresség, aki követi az új divatot. Amber Heard, akit, mint megírtuk, Johnny Depp-pel hoztak hírbe, cseresznye színűre festette kutyáját, míg a leghíresebb focistafeleség, Victoria Beckham a bulldogja körmeit színezi rendszeresen.
 
Nektek tetszik ez az új trend? 
 
Linda, 2012.06.27.
Mondd el a véleményed

Igen merész ruhában ünnepelt az énekesnő

Kefir nyilatkozott! Szenzáció, hazugság, de hol a hitelesség?