Alexandre Lagarde, a veterán sztárséf komoly konfliktusba kerül Stanislas Matterrel, az étteremcsoport új vezetőjével. Matter arra készül, hogy lecseréli őt egy ifjú, modern séfre, aki a molekuláris gasztronómia megszállottja, mert az sokkal jövedelmezőbb. Első lépésként elkezdi kirúgni Lagarde csapatának tagjait. Ami még rosszabb, Lagarde kezd kifutni az ötletekből, pedig a legnevesebb étteremkalauz kritikusai bármelyik pillanatban feltűnhetnek tesztelni. Kétségbeesésében keresni kezd maga mellé valakit. Egy nap, mintha a szerencse vezérelné oda, találkozik Jackyvel, aki az haute cuisine megszállottja. A szakmát autodidakta módon elsajátító férfi rendkívül tehetséges, de makacs, mint egy öszvér.
Stábunkat az a megtiszteltetés érte, hogy személyesen találkozhatott a forgatókönyvet is jegyző rendezővel, Daniel Cohen-nel. Őt kérdeztük a filmről, a színészekről és arról, miként látja ma a filmipart és a forgatókönyvírást. Részletek a videóinterjúban!
Interjú Daniel Cohennel a film rendezőjével
Riporter: Farkas Clarissa
Operatőr, vágó: Kaszás Bence
{youtube width=”560″ height=”349″}hszK1mjgJU8{/youtube}
Daniel Cohen vígjátékában Jean Reno ölti magára a sztárséf gúnyáját.
Június 21-től a mozikban! A Divatikon.hu ajánlásával! 😉