Vajon létezhet a nagy Ő? Ki-kinek a másik fele?Hogyan vélekednek a nagy sztárok az igaz szerelemről?

Hirdetés
 

„Minden ember mást akar, a nő a férfit, a férfi pedig a nőt.” Honnan tudhatjuk mégis, hogy ki az a személy, akit ténylegesen nekünk szánt az ég? Tudhatjuk-e egyáltalán? Létezik egy isteni sugallat, mely rögtön nyilvánvalóvá teszi a nagy Ő hitelességét? Talán minden ilyesfajta elgondolás csupán az emberi naívság és a boldogságra való törekvés szüleménye? Csupa-csupa olyan kérdés, melyekre az emberiség eddigi történelmében nem születtek elfogadható válaszok. Persze temérdek elképzelés, bizonyítás, mende-monda él ezekkel kapcsolatban. De elmondható, hogy mind nagyon messze áll a valóságtól. Talán csak az az ember képes felfogni és megérteni a kérdések értelmét vagy esetleges válaszát, aki tapasztalja magát a szerelmet.

Lépjünk hát be a sztárok magánéletébe…vajon ők maguk hogyan állnak ehhez a kérdéshez? Nehezebb vagy könnyebb párt találniuk a rivaldafény és a hírnév mellett?


Hirdetés

Kezdjük csak Jennifer Lopez és Marc Anthony kapcsolatával: eleinte business-kapcsolatnak indult, mint sok sztárkapcsolat. Aztán szerelem, házasság, gyerekek…és végül válás (úgy hírlik, hogy Marc rendbehozta volna a kapcsolatot, de Jennifer szívét állítólag egy táncosfiú rabolta el). Ámde felröppent a hír, miszerint Lopez kisasszony és Marc kapcsolata még közelsem futott zátonyra. Több szemtanú állítja, hogy közösen mozgolódnak és abszolút jó viszonyt ápolnak.

J.LO és Marc szorosan összeölelkezve álltak a Las Vegas-i Qviva show szinpadán, már majdhogynem csókolózva…hát így fest egy elvált pár? Vajon mégiscsak igaz szerelem az övék?

 

 

David Beckham és Viktoria Beckham

A sztárpáros immáron 15 éve élnek boldog házasságban. Kapcsolatuk a kezdetektől hatalmas médiaérdeklődésnek örvendhetett. Persze az ő életükben is történtek kisebb-nagyobb baklövések. Nagy port kavart a házasságukban, mikor 2004. áprilisában a News of the World című brit bulvármagazin azt állította, hogy Beckham félrelépett személyi asszisztensével, Rebecca Loops-szal. A hölgy többször is vallotta, hogy David megcsalta vele Vikoriát. Viszont a football sztár nevetségesnek tartotta a vádakat. Ennek ellenére a párocska boldogan tengeti mindennapjait a londoni „Beckhingam” palotának nevezett házukban.

Hirdetés
 


Brangelina (avagy Brad Pitt és Angelina Jolie)

 A sztárvilág jelenleg legjobban irigyelt, legjobban vitatott kapcsolata az övék. Mindeketten egy tönkrement házasságból léptek ki. A Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán kezdődött minden. Angie-nek nagyon imponált, hogy Brad hatalmas szeretettel fordult Maddoxhoz (Angelina első örökbefogadott gyermeke). Brad már régóta szeretett volna gyermeket, így tökéletesen kialakíthatták kapcsolatukat. Később örökbefogadtak közösen egy vietnámi és egy etióp babát, majd született egy kislányuk és egy ikerpárjuk is. A család azóta sem állt le a babaprojekttel, egy focicsapatnyi kisbabát szeretnének. Legutóbb azt rebesgették, hogy örökbe szeretnének fogadni egy örmény kisbabát is.
Mostanában mégis kevésbé idilli hírek terjednek a sztárpárról. Brad állítólag egyre többet telefonálgat exfeleségével, amit Angelina dührohamokkal honorál. Sőt, annyira eldurvult a helyzet, hogy Angie állítólag fenyegető sms-eket küld Jennifernek. Mégjobban fokozza Brad idegeit, hogy az egy éves ikerpár súlyos emésztési gondokkal küzd, így a szokásosnál nagyobb figyelmet szentel nekik Angelina. Ezáltal csöppet elhanyagoltnak érzi magát… Ki tudja, mi sül majd ki ebből? Vajon Angelina Jolie és Brad Pitt tényleg igazi álompár?
 

 

Írta: Gergely Zsófia, 2012.06.20.

 

Mondd el a véleményed

Én, a séf, interjú a rendezővel

Mel Gibson-t lesittelték