Engedj el – saját dallal jelentkezik és énekesként is debütál az egyik legismertebb dalszerző-producer, Hársházi Szabolcs

Tormási Productions
Fotó: Tormási Productions - https://www.facebook.com/tormasiproductions
Tormási Productions
Fotó: Tormasi Productions – https://www.facebook.com/tormasiproductions

Hársházi Szabolcsot zenei berkekben senkinek nem kell bemutatni, hiszen  az egyik ismert dalszerző-producer számos magyar énekesnek írt már sokak által dúdolt, szép karriert befutott dalokat.(A teljesség igénye nélkül, hogy csupán az ismertebb magyar énekesek közül említsek néhányat – többek között: Weisz Viktornak, Batánovics Lilinek, vagy éppen Gájer Bálintnak is)  Most pedig gondolt egy merészet, és maga is kilépett a rivaldafénybe. Engedj el címmel ugyanis előadóként is megjelent első saját dala, amely a Divatikonon hallható és hallgatható először. Klippremier!

Körülbelül másfél évvel ezelőtt kezdett el bennem érlelődni ez a gondolat, hogy készítsek legalább egy dalt saját részre is, mert ugyebár az elmúlt 5 évben nagyon sok dalt írtam különböző ismert és kevésbé ismert előadóknak. Aztán elhessegettem mindezt magamban. Később mégis többször feljött bennem…, míg nem olyannyira felszínre tört idén tavasszal, hogy belevágtam. Kicsit ez a COVID karantén adta bezártság is közrejátszott biztosan, de lehet, hogy csak ennyi ideig tudtam elnyomni magamban. – Nem tudom… A lényeg, hogy megszületett ez a szerzemény és születőben van még mellé 3 másik is, amikhez még dalszövegek ezután íródnak. Szóval most eléggé beindultam… Szeretnék ezentúl időközönként egy-egy új dallal előrukkolni, persze úgy, hogy háttéremberként is tevékenykedek továbbra is…”

Hársházi Szabi debütáló dala egy különös élethelyzetről szól:

“Vannak olyan kapcsolatok (akár évekig is eltarthatnak), amikben teljesen jól érzik magukat úgy a felek, hogy szabadon hagyják egymást. Szabadon abban az értelemben, hogy nem köteleződnek el egymás mellett (pl. összeköltözés, házasság). Jól érzik magukat együtt, megvan a vonzódás, de „semmi komoly”, továbbra is keresik az igazit, és előre tudják, hogy addig maradnak a kapcsolatban, amíg jól esik: addig tart, ameddig tart.

Viszont, ha valamelyik fél váratlanul megtalálja az igaz szerelmet és kilépni készül ebből a kapcsolatból, akkor az, aki marad, lehet, hogy meglepődik és hirtelen átértékeli mindazt, ami volt. Esetleg elgondolkodik rajta, hogy talán mégis komolyabban kellett volna venni a másikat…  “- Erről a fordulatról szól ez a dal az alkotók elmondása alapján.

A dalszöveget a most énekesként bemutatkozó zeneszerző állandó alkotótársa, a “slágerszöveg-gyáros” Kotsy Krisztina jegyzi.

Mondd el a véleményed
AROMA

Klippremier: Aroma: Miért bántasz engem?

Gemmas

GEMMA – BroWn himnusza a fogyatékosság elfogadásáról