Klippremier: Aroma: Miért bántasz engem?

AROMA
AROMA

Miért bántasz engem? címmel vadonatúj klippel jelentkezett Robi és Ricsi duója, az Aroma. A klipet – amely a Matuz Pictures gondozásában látott napvilágot – az online magazinon közül nálunk láthatják-hallgathatják meg először olvasóink.

Hogyan született a dal? Van valami sztorija?

Ez a dal kimondottan nekünk íródott. Mi egy testvérpár vagyunk és az bemutatkozó dalunk. A dal eredeti változata közel húsz évvel ezelőtt keletkezett, azt a változatot  édesapánk és a nagybátyánk énekelte.Mi  pedig Sihell Ferry dalszövegíró segítségével újraálmodtuk , új köntösbe öltöztettük a dalt és úgy érezzük, hogy sikeres lett, ezért született most egy vadonatúj, saját részünkre készült dal.

Kinek és milyen gondolatokkal ajánlják a dalt?

Kor és nem nélkül, bárkinek. A mi zenénket a fiatal korosztálytól a nyugdíjasokig szeretik, – legalábbis ezek a visszajelzések – így mindenkinek ajánljuk aki szereti a mulatós műfajt, csak egy kicsit fiatalosabb hangszereléssel.Ami pedig a kérdésed második felét illeti, nos, azt gondolom, hogy attól, hogy a dal szövegileg szomorkás, mi nagyon boldogok vagyunk és ugyanekkora boldogsággal ajánljuk a dalunkat.

Hol forgattátok a klipet és milyen volt a forgatás?

A klipet egy fotóstúdióban készült, illetve Budapesten a Marina parton. Jó hangulatú volt a forgatás, profi szakemberrel dolgoztunk, mi pedig tettük amit instrukcióként kaptunk.

Mondd el a véleményed

Versek október 6-ra: ezeket érdemes elolvasnod

Tormási Productions

Engedj el – saját dallal jelentkezik és énekesként is debütál az egyik legismertebb dalszerző-producer, Hársházi Szabolcs