Ennyi – új dallal jelentkezett Beendo

Beendo
Beendo
Hirdetés
Beendo
Beendo

Ennyi címmel új dallal jelentkezett Beendo. A dalt az online magazinok közül a Divatikon olvasói hallgathatják meg először. Dalpremier!

 

Hogyan született a dal? Milyen volt az alkotói folyamat?

Hirdetés

Sokat szoktam dolgozni a dalaimon mielőtt elmegyek a studióba felvenni őket. Az Ennyi című dalnak a szövegét már régebben megírtam. A dal születése egy hosszas és nem túl jó életszakaszom inspirálta, amin tudtam, hogy csak úgy tudok túllenni, ha erős maradok! Minden egyes számom történetét próbálom átélni. Miközben a zenei alapjaim hallgatom becsukom a szemem és újra átélem őket és azt, amit épp írni fogok. Úgy gondolom, egy művész / zenész a szövegeiben magát adja! Az Ennyi című számot amikor felvettem a stúdióban, teljesen be voltam zsongva! Éreztem, hogy ez végre egy egyedi cucc, ami nem mindennapi! Szeretek kísérletezni a zenéimben, folyamat azon töröm a fejem, mi újat alkothatnék, ami még nincs.

 

Honnan inspirálódtál? Mit lehet tudni a dal ihletéséről?

A szám születése mint minden dalom a saját tapasztalataim / történéseim alapján íródnak. Mivel elég kalandos életem van, így bőven van mi ihletet adjon. Az inspiráció az volt, hogy valami újat, egyedit alkossak úgy, hogy több stílus legyen egy számba.

Kinek és milyen gondolatok kíséretében ajánlod a dalt?

A dalt minden olyan zenekedvelőnek ajánlom, akik szeretnének a komfort zónájukon kívül valami újat és egyedit hallani!

Milyen visszajelzéseket kaptál a nótával kapcsolatban? Milyen a fogadtatása?

A zenével kapcsolatban kaptam hideget meleget! Szerencsére több volt a pozitív visszajelzés. Meglepő módon sok külföldi meghallgatta a zenéim, és tőlük csak pozitív visszajelzést kaptam!

 

Mondd el a véleményed

Így kell a gránátalmát megtisztítani

Isatha

From here to beyond – új albummal jelentkezik az Isatha