Érj hozzám – Barbee-klippremier!

Hirdetés
Érj hozzám címmel vadonatúj, igazi szerelmes nyári klippel jelentkezik Barbee. Klippremier és interjú a Divatikonon!
Mit kell tudni a dalról?

 

Hirdetés
A dalt Kolozsvári Tomi írta, aki többek között olyan előadóknak is írt már slágereket, mint Cserpes Laura, a dalszöveg pedig az én nevemhez köthető és egy valós történetet vetettem papírra.

 

Hogy született? Van valami sztorija?

 

Maga a dal 3 éve született, egy könnyed, nyári popdalt szerettünk volna készíteni, és mivel én pont akkoriban találkoztam a (most már) vőlegényemmel, egyértelmű volt, hogy a szerelemről kell szólnia, hiszen abban a pillanatban nem is tudtam volna másról írni, ez jött belőlem. Végül aztán várnunk kellett a kiadással egészen mostanáig, ennek apropóján viszont – maradva a jelenlegi stílusomnál – újrahangszereltük és belecsempésztünk néhány reggaeton elemet is.

 

Mi inspirálta?

 

Az az érzés, amikor először találkozol valakivel, akihez rendkívül vonzódsz, érzed, hogy van valami köztetek, de még nem tudod eldönteni, hogy belevágj vagy sem, picit félsz is az új kapcsolattól, de közben minden porcikáddal vele akarsz lenni, és közben teljesen más ember leszel, mindent rózsaszínben látsz és jól tudod, hogy ez valami más, mint az eddigiek. Tulajdonképpen egy kapcsolat kezdeti részét írja le a dal, amikor még nem akarod elhinni, hogy szerelmes vagy, de mégis minden jel arra mutat.

 

Kinek és milyen gondolatok kíséretében ajánlanád a dalt és a klippet?

Szerintem aki volt valaha ennyire és igazán szerelmes, mint én, vagy éppen most van egy hasonló kapcsolat kezdetén, az mindenképpen magáénak fogja érezni a dalt. Emellett, szerintem egy nagyon laza, igazi nyári hangulatú dal, amit bárki szívesen hallgathat, akár egy balatoni kiruccanás közepette vagy egy házibuliban is.

Hol forgattátok a klippet?

 

Budapest és környéke adott helyszínt a klipnek, mindenképpen a szabadban szerettem volna forgatni, ennek megfelelően találtuk ki a helyszíneket is, pl.: nagy vágyam volt egy repcemezőn forgatni, amit pont Budapest határában találtunk.

 

Milyen volt a forgatás?

Ha jellemeznem kellene, akkor egy laza vasárnap délutánnak mondanám. 🙂 Bejártuk Budapestet, közben végig a Szerelmemmel lehettem és csupán magunkat kellett adnunk, jól éreztük magunkat és sokat nevettünk. Szerencsére a videót készítő Karácsonyi Bence (Pixelfilm) is jó barátom, így adott volt a jó hangulat. Egyetlen parám a repcemezős jelenet volt, ugyanis irtózom a pókoktól, és minden pillanatban attól rettegtem, hogy mikor mászik rám egy a mező közepén.

 

Mit kell tudni a klipben látható srácról?

Ő nem más,mint akiről maga a dal szól, vagyis a vőlegényem!  Számomra nem volt kérdés, hogy szerepelnie kell ebben a klipben, hiszen igazán csak vele tudtam átadni ennek az egésznek a mondanivalóját. Egyébként ő szerepel a “Nem kapsz több esélyt” c. klipemben is – de megnyugtatok mindenkit, abban csupán statiszta volt, az a szöveg egészen másról szól!

Milyen volt az alkotói folyamat?

Mint maga a dal – könnyed, laza! Számomra mindig könnyebb úgy szöveget írni, hogy az éppen aktuális érzéseimet írhatom bele, ezáltal sokkal hatékonyabb tudok lenni és a végeredménnyel is sokkal elégedettebb vagyok.

Mondd el a véleményed

Mi lett vele? – Szoros Amandával beszélgettünk

“Hang legyél, ne visszhang”. Komáromi Pisti interjú