Ezofogyi

Hirdetés

Szerintem nincs olyan ember, aki élete során ki ne próbált volna legalább egy fogyókúrás „tuti receptet”! Jómagam is küzdök a szülés utáni plusz kilókkal, amik makacsul ragaszkodnak hozzám valamilyen okból Azon gondolkodtam, hogyan hívhatnám segítségül az ezotéria tudományát a fogyásomhoz. Az ezotéria tárháza sok praktikával tud segítséget nyújtani ahhoz, hogy elérjük a kitűzött célunkat. Mielőtt neki kezdünk a diétának, nem árt, ha beszerzünk pár kelléket! Szükségünk lesz:

1db fehér gyertya

1db piros gyertya

Hirdetés

1 db kék gyertya

1db rózsakvarc vagy hegyikristály nyaklánc vagy karkötő

Hirdetés

A fehér és a piros gyertyába karcoljuk bele egy tűvel az eredeti súlyunkat és a nevünket, a kék gyertyába pedig az álomsúlyt, amit el szeretnénk érni. Nem árt, ha megerősítésképpen, beszerzünk egy rózsakvarc vagy hegyikristály ékszert is, amit a kúra idején viselni fogunk.

Kezdjük a kúránkat mindig pénteki napon, és minden reggelünk úgy kezdődjön, hogy a piros gyertya lángjánál legalább 5 percen keresztül meditálunk.

Lefekvéskor pedig a fehér gyertya lángjánál meditáljunk! A kúra utolsó napján pedig mindhárom gyertyát gyújtsuk meg és így meditáljunk, a lángocskákba nézve legalább 5 percen keresztül.

Nem garantálom, hogy minden súlyfeleslegünktől megszabadulunk, de lelkileg erősíthetjük magunkat!

Boszorkanystudio.hu 2012.07.25.
Mondd el a véleményed

A RÓZSAKERESZTES FILOZÓFIA

Élménytábor Gyurcsík Tibivel!