Fehér oroszlánkölykökkel találkozott Abaházi Csaba

Hirdetés

Abaházi Csaba ragaszkodik Olaszországhoz: régi kedvence a népszerű üdülőhely, Lignano, ahová évek óta visszajárnak családjával. A  Class Kívánságműsor házigazdája szerint tenger és napsütés mellett lehet igazán pihenni, így nyaranta ellátogat feleségével és fiaival a gyönyörű olasz kisvárosba. A mediterrán nyaralóhely régi kedvencük, de Magyarországon is kiélvezik a vakáció minden percét: a napokban családjával az Abonyi Állatkertben jártak, ahol tündéri fehér oroszlánkölyköket simogattak.

abahazi_gyermekei_kisoroszlan

Abaházi Csaba hétről-hétre a Class Kívánságműsort vezetve teljesíti a hallgatók kéréseit, ám a nyár egy részét a műsorvezető mindig a kikapcsolódásnak és családjának szenteli. „A gyerekeknek most fejeződött be az iskola és az óvoda, így a szünet első hetét velük töltöttem. A kerti medencében hűsöltünk, néztük a focivébét, és mi magunk is rúgtuk a bőrt a kertben” – mondta el a leghallgatottabb rádió sztárja, majd hozzátette – természetesen azért figyeltem arra, hogy mozogjanak is. Sokat kirándultunk, elmentünk az Abonyi Állatkertbe is, amely szerintem az országban az egyik legjobb. Nemrég kerültek oda tündéri fehér oroszlánkölykök, akik nagy ritkaságnak számítanak manapság. Örültem neki, hogy megsimogathattuk őket, igazi feltöltődés volt a közelükben lenni.”- mesélte Csaba, aki külföldi nyaralást is tervez a közeljövőben

Hirdetés

Valószínűleg idén is Lignanóba megyünk, már hétszer voltunk, és nagyon bevált az egész családnak. Fontos szempont a helyszín kiválasztásakor, hogy én és a feleségem is ki tudjunk kapcsolódni amellett, hogy a gyerekek is jól érzik magukat. Napozni a tengerparton, hallgatni a hullámok zúgását, pizzázni, nagyokat sétálni, messze lenni a hétköznapok rutinjától – ilyen számomra az igazi nyaralás” – árulta el a népszerű műsorvezető, aki hozzátette, hogy Máltát is szívesen felfedeznék családjával.

Egyhetes szabadsága után Csaba a napokban már vissza is tért a Class FM mikrofonja mögé, minden hétköznap 10:00-tól várja a rádióhallgatókat a legmenőbb és legfrissebb nyári slágerekkel. A műsorvezető a Class Nyár 2014 roadshow-val is bejárja az országot, amelynek során hamarosan Szegedre, Balatonfüredre, Balatonlellére és Debrecenbe is ellátogat hazánk kedvenc rádiója. Abaházi Csaba Kívánságműsora mellett Sebestyén Balázsék és Vágó Piros is kitelepül a stábbal, garantálva ezzel az egész napos szórakozást.

 

Mondd el a véleményed

Varga Győző nem félti a fiát!

Videó: hülyét csinált a biztonsági őrökből egy srác a franciák edzésén