Varga Győző nem félti a fiát!

Hirdetés

Bence 10 évesen extrém sportot űz

Nem esett messze az alma a fájától: az Irigy Hónaljmirigyes Varga Győző tíz éves kisfia ugyanúgy benne van minden őrültségben, akárcsak az apja. Győző és Bence az augusztusi Kacsafutamot népszerűsítő eseményen wakeboard deszkára pattant, hogy megmutassák, Vargáék előtt nincs lehetetlen.

bence_bobe_gyozo

Hirdetés

Varga Győzőről az egész ország tudja, hogy egy kis őrültségért nem kell a szomszédba mennie. Kisfia ugyan még csak 10 éves, máris egy extrémsportnak, a wakeboardnak hódol. Győző és Bence legutóbb a Velencei-tavon szálltak vízre, az augusztusi Kacsafutamot népszerűsítő eseményen, ahol világbajnok wakeboardozóink egy négy és fél méteres gumikacsát ugrottak át deszkáikkal. Győző hét éve wakeboardozik, egyszer komoly baleset is érte, mégsem hagyott fel szenvedélyével. A hatalmas gumikacsát azonban nem próbálta meg átugrani, meghagyta a mutatványt az igazi profiknak.

Életemben először  hét évvel ezelőtt Sipos Tomival wakeboardoztam, pár éve neki köszönhettem a legnagyobb balesetemet is. Rosszul fogta meg a kötelet, ami kicsúszott a kezéből és majdnem kiverte a szememet, hetekig óriási monoklival jártam. Ennek ellenére nem féltem Bencét, hét éves kora óta wakeboardozik, kitartó, erős és nagyon megfontolt” – mondta el az Irigy Hónalmirigy sztárja, aki elismerte, ha fia próbálná átugrani a négy és fél méteres kacsát, nem biztos, hogy megőrizné a hidegvérét.

 gyozo

A feleségem, Böbe persze félti Bencét, egy anya mindig aggódik. Elnézve a kacsát átugráló wakeboardos srácokat, azért remélem, Bence nem vállal be hasonló merészséget. Én szívesen megpróbálnám teljesíteni a küldetést, de valószínűleg visszapattannék a kacsáról” – mesélte nevetve Győző, aki azt is hozzátette, ők három kacsával indulnak majd augusztus 31-én a Kacsafutamon.

A Kacsafutam egész nyáron gondoskodik majd a családok szórakoztatásáról. A rendezvénysorozat augusztus 31-én nagyszabású derbivel zárul, ahol sárga gumikacsák ezrei versengenek majd a Dunán értékes nyereményekért. A futam ráadásul jótékony célt szolgál, az UNICEF Magyar Bizottsága részesedik az esemény bevételeiből.

 

 Kacsafutam: augusztus 31-én a Dunán!

 

Mondd el a véleményed

Maradona maffiának nevezte a FIFA-t

Fehér oroszlánkölykökkel találkozott Abaházi Csaba