Gerard Butler elvonóra ment?

Hirdetés


Gerard Butler egy régebbi sérülése miatt fájdalomcsillapítókat szed. 3 hete jött rá, hogy kezd túlzásba esni, mert sokat vesz be ezekből a gyógyszerekből. Úgy döntött a dolgok elébe megy és jobbnak látta elmenni egy rehabilitációs központba. Jelenleg a Lindsay Lohan által is igen “kedvelt”, mondhatni sűrűn látogatott Betty Ford Center-ben van, de nem marad sokáig.

Hirdetés
A 42 éves Butler-nél már 2006-ban kezdődtek a problémák. Először a 300 című film forgatása alatt fizikailag túlterhelte magát, ekkor kezdte szedni a vényköteles gyógyszereket. Majd 2011. decemberében forgatás közben csaknem halálos szörfbalesetet szenvedett, ami miatt újra előkerültek a problémák. Emellett egyes források szerint a színész kokain függőségben is szenved. És ha ez még nem lenne elég az ivászat is terítékre került.

Butler érezte, hogy segítségre van szüksége és ezért önként vonult be a rehabra. A fájdalmait ugyanis semmi sem csökkentette, hiába szedett be mindent.  Sejthető volt, hogy valami nagyon nincs rendben Gerard Butlerrel az utóbbi években, ugyanis rengeteg róla készült fotón vagy ittas volt vagy nyúzott. A P.S. I Love You című film szívtiprójáról senki nem tudta, hogy ilyen komoly gondokkal küzd.

Mivel az Of Men and Mavericks felvételeit még be kellett fejeznie, ezért tudott csak február elején elvonóra menni, ahonnan elviekben már a héten ki is engedték.

Hirdetés

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.02.26.

Mondd el a véleményed

Washington Fokvárosban avagy a Védhetetlen kritika

Victoria Beckham és Eva Longoria igazi „kebelbarátnők”