Gönczi Gábor nagy Dallas-rajongó volt!

Hirdetés


Óriási sikerrel vetítik az Egyesült Államokban a nyolcvanas évek kultsorozatának, a Dallasnak a folytatását, hamarosan – az RTL Klub jóvoltából -, a magyar nézők is izgulhatnak Jockey és Bobby Ewing gyermekeinek csatározása miatt.

Az 1978-1991 között, 357 epizódot megélt, Golden Globe- és Emmy-díjjal jutalmazott sorozat Magyarországon 1990-1997 között ültetett le minden héten milliókat a képernyő elé. Gönczi Gábor, a Fókusz szerkesztő-műsorvezetője nemcsak a kilencvenes években, hanem néhány éve is figyelemmel kísérte az Ewing-család életét.

Hirdetés

– Olyannyira nagy Dallas-rajongó voltam, hogy addig nem mentem sehová péntek esténként, amíg véget nem ért a soron következő epizód. Ha pedig nem tudtam otthon lenni, akkor rögzítettem a legfrissebb fejleményeket és másnap megnéztem, mi történt a szereplőkkel – vallotta be Gönczi Gábor. – Aztán, amikor néhány évvel ezelőtt ismételni kezdték a sorozatot, nem tudtam megállni, és nosztalgiából végignéztem ismét a 357 epizódot. Bár a nézők többségének Jockey volt a kedvence, én mégis az örök vesztest, Cliff-et vettem a védelmembe. A sorozat legcsinosabb nője pedig szerintem Jockey egyik szeretője, Mandy Winger (Deborah Shelton) volt.

Hirdetés

Azon túl, hogy a sorozat nagy szerelmese voltam, néhány éve úgy hozta a sors, hogy a munkám miatt is kapcsolatba kerültem a sorozattal. A Lucyt alakító Charlene Tilton budapesti vendégszereplése idején én fogadtam a színésznőt az RTL Klub székházában és mutattam meg neki a Fókusz

díszletét. Kedves volt és közvetlen, és szinte minden férfivel kikezdett, pont úgy, mint a Southfork Ranchen.

Forrás: RTL Klub

Mondd el a véleményed

Nem játsszák a rádiók Majkáék slágerét!

Vastag Tamás a MONTE CRISTO GRÓFJA musicalben!