Nem játsszák a rádiók Majkáék slágerét!

Hirdetés
Majka ismét nem érti! A magyar rádiók többsége ugyanis nem pörgeti a Belehalok című slágert, holott az túl van a 10 milliós nézettségen és a legmagasabb letöltési számokon. A rapper úgy érzi indokolatlanul mellőzik a műfajt a hazai csatornák, melyek szerint a rap itthon elutasított műfaj, a hallgatók többsége nem kíváncsi rá, mindezt pedig a tesztelések bizonyítják. Majka így reagált a rádiók megindoklására:
 
“A rap Magyarországon elutasított műfaj? Dolgoztam rádióban, tudom, hogy ez a tesztelés a világ legnagyobb vicce. Mi a fenét kell tesztelni, amikor az utcán minden kocsiból a Belehalok bömböl?A kis zenei rádiók helyi szinten verik az országosakat, de mivel a nagyoknak a legmagasabb a bevétele, ők ennek arányában több jogdíjat is fizetnek. Ez pedig a további leosztásnál nem a kis rádiók nagy kedvenceihez, hanem a nagy rádiók kis kedvenceihez kerül.
 
Hirdetés
Igen, bosszant, hogy azok kapják meg a pénzem, akiket a legnagyobb adók játszanak! Bárki láthatja és hallhatja, a legnagyobb kereskedelmi rádió azoktól az előadóktól játssza a legtöbb dalt, akik a road-show-ikon szerepelnek. Ez van, ebben élek, és próbálom a feketét fehérnek látni, de nem fér a fejembe, hogyan lehet a YouTube számlálóját ilyen magasról lesz…ni.”
2012.07.19
Farkas Clarissa
Forrás Blikk.hu
Mondd el a véleményed

Palvin Barbara ismét Victoria’s Secret fehérneműkben pózol!

Gönczi Gábor nagy Dallas-rajongó volt!