Gólkirályság 2. évad 2. rész videa, tartalom – nézd meg online!

Hirdetés

Gólkirályság 2. évad 2. rész videa – nézd meg online!

A Gólkirályság című heti sorozatban, Lovas Rozi főszereplésével egy nagyközség focicsapatának életébe kapunk bepillantást, akitől mindenki csodát vár, persze mindenki a saját érdekeit szem előtt tartva.

Az RTL sikersorozatának, A mi kis falunk alkotóinak vadonatúj sorozata Gólkirályság címmel január 7-én 20 órától érkezik az RTL-re. (Gyártó: Scoptor Film, rendező/kreátor: Kapitány Iván) A sorozat egy focicsapat bajnoki szezonjának végét mutatja be, ahol mindenkinek be kell bizonyítani, hogy alkalmas arra, amit várnak tőle, hogy a klub érdekeit mindennél előrébb helyezi és hogy a focival tényleg a mennybe… azaz a gólkirályságba lehet jutni. A csemberiek harca minden fronton zajlik, az ellenfelekkel, magukkal, a csapat körüli haszonlesőkkel és a szponzorokkal, meg a helyi fontos emberekkel.

Hirdetés

Csembernek, ennek a kedves, de különösképpen nem jelentős nagyközségnek az életét két nagy várakozás határozza meg. Az egyik, hogy nagyközségből végre várossá váljanak, a másik pedig még az elsőnél is kétségesebb, hogy a helyi focicsapat, a Csember FC feljebb jusson a másodosztályból és NB1-es csapat legyen. Ám egyszer csak úgy tűnik, hogy a csemberiekre rámosolyog a szerencse, és a futballcsapatuknak matematikai esélye lesz arra, hogy feljusson az első osztályba. A hirtelen jött lehetőség azonban veszélybe került, ám a csemberi leleményeség határtalan és gyorsan rájönnek, hogy a szezon vége előtt hogyan szerezhetnek a csapatuknak egy titkos csodafegyvert. A titkos csodafegyver aztán jön, lát – és mindenkit meglep.

Gólkirályság 2. évad, 2. rész tartalma

2024.04.13., Szombat 20:00

2. évad

2. rész

Vica a csemberi csapat titkársága helyett egy egészen más pályán próbál szerencsét, de a fogadtatása kicsit sem olyan, ahogy remélte.

A csemberi csapatnak a történtek miatt pénzre van szüksége, méghozzá sokra.

Tóni mellé érkezik valaki, akivel el kell dönteniük, hogy ki a főnök.

Géza szembesül azzal, hogy valahol már nincs szükség rá.

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalon.

Nézd vissza – Gólkirályság

The post Gólkirályság 2. évad 2. rész videa, tartalom – nézd meg online! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Ez a cikk Gólkirályság 2. évad 2. rész videa, tartalom – nézd meg online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Hazatalálsz sorozat TV2 2. évad 29. rész videa – tartalom, online

Csütörtök este élőben – Igazi zongoravirtuóz lesz Biró Zsolt vendége