A Group’N’Swing: „Gengszter-Romantika” show műsor ma este a RAM Colosseumban

Hirdetés

 

 A Fonogram díjas Group’N’Swing zenekar február 27-én a RAM Colosseum színpadán várja rajongóit este 7 órától egy látványos és a humort sem mellőző színpadi show műsorral. A produkció kerettörténete egy filmforgatás, helyszíne pedig egy stúdió, ahol a változó hátterek előtt sorra kibontakozhat a banda ezer arca és témája. A csapat az előadás során a közönséget is bevonja a játékba.

Hirdetés
GnS Broadway 2

Hirdetés

A női-férfi kapcsolat örök dinamikája természetesen ismét terítékre kerül: a csapat dívája, Mihályi Réka és szívtiprója, Gájer Bálint között tovább bonyolódnak a szálak, romantikával és persze sok-sok csipkelődéssel. A közkedvelt énekesek nem csak hangjukkal varázsolják el a közönséget, hanem táncukkal és szellemes összekötő szövegeikkel szinte színházi élményt nyújtanak. Mindezt természetesen látványos színpadkép kísér majd big bandes felállású fúvós szekcióval, egy fekete Chevrolettel, ruhakölteményekkel és persze profi táncosokkal…

Group'N'Swing RAM Colosseum febr. 27.

 

Február 27-én az érzelmek teljes skáláján fog muzsikálni a Group’N’Swing egy látványos show műsor keretében. Lesz nevetés, sírás, intrika és persze mindenekfelett szórakozás és boogie!

Széles L. Gábor
2014.02.27.

Mondd el a véleményed

Csótány volt az ebédjében, azóta nem néz húsra Pikali Gerda

Divatikon retro: műtermi kép 1904-ből