Gyere Velem Turné Csabisan

Hirdetés

 

Ismét egy hétvége, ismét Gyere Velem koncert… Vastag Csabi tudhat valamit, ugyanis a hétvégén újra telt ház várta a budapesti Mix Clubban. „Vastag kérdések, Csabás válaszok”.

Hirdetés

Sokan várták már ezt az kuriózumot. Más volt, mint a többi.

Kezdődött egy laza, humoros beszélgetéssel. A válaszok, amelyeket kaptunk, az anekdotázás és mesélés valóban nagyon Csabás volt. Tőle megszokott. Schéda Zoltán és kedves felesége, Szilvia mindent megtettek, hogy a 2010-es X Faktor nyertesét szóra bírják. Láthatóan Csaba is nagyon élvezte ezt a beszélgetős részt. A délutáni „tereferének” mindkét félről nagy sikere volt.

Hirdetés

Nyereményesőben sem volt hiány – kisebb-nagyobb meglepetéseket vehetett át néhány szerencsés koncertlátogató. Ilyen volt például az énekes díjnyertes bora a Vastaps.

S persze a zene sem maradhatott el most sem. Nem árulok el új dolgot, ha leírom: az énekes öccse, Tamás és az örökké mosolygó zongorista, Somodari Tamás is velünk volt az este folyamán. Az koncert középpontjában a zongorás kíséret állt. Nagyszerű élményben lehetett részünk. Kaptunk saját dalokat, musical részleteket, ezek közé tartozott a Rudolf és a Nyomorultak musicalből előadott dal.

Az újabb csemegéket pedig már most várjuk. A Gyere Velem! koncert sorozatnak töretlen a sikere… és ha már túl vagyunk a 12-en, akkor ez bizonyára így is marad. A Fiúkon nem fog múlni, mint ahogy szerintem a rajongókon sem. 🙂

Mondd el a véleményed

Divatikonkvíz Szakál Attilával

Gravitáció: az év egyik legjobb filmje