GypoCircus buli ma a FEZEN-en!- buliajánló

Hirdetés

gypocircus logoMa, 2016.augusztus 3-án,a Fehérvári Zenei Napok (közkedvelt,rövidített nevén FEZEN) nyitónapján   23:30-tól a GypoCircus csap várhatóan őrületes bulit a Székesfehérváron.

A fiúk szeptember folyamán egy meglepetést is tartogatnak rajongóinak, amiről sejtelmesen így nyilatkoztak: “Sokszínű lesz mint amilyen eddig is volt a zenénk, de azt csak a studiómunka után halljuk, hogy igazán milyen lesz a végeredmény.Lesz rajta sok reggae hatás, de Shantel féle gypodisco is van bőven.”

gypocircus1A banda tagjai azt is elárulták: “A hangszerelés eddig mindig közösen ment, bár több módszert is kipróbáltunk, de az alap dalt (szövegfoszlányok, zenei alapok) Bandi jegyzi. Eddig minden dalunkat közösen írtuk.”

Hirdetés

gypocircus2S hogy mikor jön ki végre a várva várt új korong? A csapat immáron inkább nem bocsátkozik jóslásokba: “Elvileg szeptember vége, október közepe, de eddig még soha nem sikerült betartani az általunk beígért időpontokat. Maradjuk annyiban, hogy idéln mindenképp! Szeptemberben várható egy párszámos kislemez. Ez tuti!”

Hirdetés
gypocircus eventlist
Íme egy hevenyészett offline event list a csapat nyári koncertjeiről

Event link közvetlenül  Gypo Circus  koncertjéhez sajnos nincs, ám a kilátogatók az egész rendezvényre vonatkozóan itt jelezhetik részvételi szándékukat:

https://www.facebook.com/events/465766126943932/

Széles L. Gábor
2016.08.03

Mondd el a véleményed

Egy Másik Zenekar: „Ez a klip pont olyan, mint maga az élet.”

Még pár perc – Vagner és Uknow közös újdonsága