Még pár perc – Vagner és Uknow közös újdonsága

Hirdetés

vagneruknow3Még pár perc címmel közös dallal jelentkezett Vagner – azaz Vágner Mátyás – ének, Kutas Balázs – gitár, Bogdánfi Péter – dobok és a Uknow Duo, vagyis Dörnyei Szabi és Pénzes Stefi kettőse.

Hirdetés
vagneruknow4Magazinunk megkereste Vagneréket, akik a dalról így nyilatkoztak: “A két banda közös szereplése mondhatni a véletlennek köszönhető, a budapesti klubéletből ismert Uknow Duo ugyanis tavasszal még úgy tervezte, hogy tengerre száll, azonban ez egy sor véletlen miatt meghiúsult, Pénzes Stefi és Dörnyei Szabolcs hazánkban maradt és itthoni projektjeire fordította az idejét. Ugyanekkor történt meg, hogy a VAGNER zenekar tagjainak külföldi munka, tanulmányok és más okok miatt egy koncertmentes időszaka jött el, ugyanakkor az alkotó munka sose állhat meg, ezért Mátyás közös zenélésre invitálta a duó tagjait. S bár egyiküknek se fő stílusa az indei folk, mégis ez a zenei forma lett a közös nevező. A ‘Még pár perc’ Vágner Mátyás szerzeménye, amit Stefivel énekel duóban, s a két banda gitárosai: Dörnyei Szabolcs és Kutas Balázs kísérik gitárokon és mandolinon. Mivel eredetileg csak örömzenélésnek szánták, nem terveztek hozzá komoly videoklipet, mégis közös barátjuk Horváth Eszter kellően hangulatosfelvételt készített hozzá a Margit-szigeten és a Kopaszi-gáton. A videó érdekessége, hogy a sok pörgés forgásban a két csapat sosem ért rá egyszerre így, bár a klipben együtt szerepelnek, valójában nem találkoztak össze, mivel két külön forgatási napon született a a felvétel. Ennek a különleges helyzetnek ugyancsak kedvezett a palackpostás sztori. Eddig igen kedvezőek a visszajelzések a dallal kapcsolatban, s bár eredetileg nem tervezték mégsem zárhatjuk ki, hogy lehet még folytatása ennek a zenei együttműködésnek.”

Hirdetés

Magazinunk megkereste a Uknow Duo csapatát is, akik így vallottak a nótáról: “A Margitszigeten forgattunk, egy szép napsütéses napon. Nekem nagyon tetszett a közös munka, bár Steff több időt töltött a dologgal, így ő többet tud mesélni róla. Szórakoztató volt, “könnyű”, gyorsan megtaláltuk a közös hangot, és gördülékenyen tudtunk együttműködni. Nekem a dal tetszik, a klippel együtt pedig abszolút slágergyanús lett”

Széles L. Gábor
2016.0804

Mondd el a véleményed

GypoCircus buli ma a FEZEN-en!- buliajánló

Nagypál Krisztina nyerte a Miss Balatont