Gyurcsík Tibi kétszer bukott énekből!

Hirdetés


A Bakancslistán sírt legutóbb. Ha megnyerné a Lottó főnyereményét, Nagykoncertet szervezne olyan sztárokkal, mint Madonna, Robbie Williams, valamint George Michael. De vajon, mit gondol a Valentin-napról Gyurcsík Tibi? Ki az az előadó, akinek számát legutóbb meghallgatta? Divatikon Kvíz a sármos énekessel, rádióssal.

Hirdetés

Melyik volt az a dal, amelyet legutóbb meghallgattál?
Néhány perccel ezelőtt Maroon 5-tól a Payphone-t.

Nyitottál már ki korábban ajándékot, amit neked szántak?
Óóó, rengetegszer! Főleg az általános iskola alatt! Egyszerűen nem tudtam megállni, hogy ne kutassak a lakásban a karácsonyi ajándékok után, és persze mindig meg is találtam. De azért mindig tudtam örülni az ajándéknak a fa mellett is!

Mit gondolsz a Valentin-napról, s a hozzá hasonlatos ünnepekről?
Szerintem az ilyen ünnepek a legjobb marketingfogások. Minden kacatot el lehet adni, és egyúttal rengeteg dolog meg is marad az árusoknál. Azt gondolom, hogy egy szerelmes bármikor megajándékozhatja a kedvesét. Egy szál virágot bármikor lehet venni, ami talán még nagyobb örömet tud okozni, mint egy ránk erőltetett rózsa dupla áron, amit amúgy is már előre sejt a kedvesünk, hogy kapni fog. A spontaneitás a legjobb ünnep!

Tegyük fel, hogy megnyered a lottó főnyereményét. Mi az első dolog, amit megteszel? Mihez kezdenél a nyereménnyel?
Megvenném azt a mikrofont, amiről évek óta álmodom! Egy hatalmas nagykoncertet szerveznék, ahol legnagyobb sztárokkal duetteznék. Szerintem egy éven át készülnék rá, és olyan sztárokat hívnék meg, mint George Michael, Robbie Williams, Madonna.

Hányas voltál a suliban…
Énekből: Kétszer buktam! Szerinted? (nevet)
Testnevelésből: Ötös. Bár már nem látszik, de sokat mozogtam.

Könnyen ismerkedsz? Mennyire engeded közel magadhoz a rajongókat? Van olyan barátod, aki esetleg ebből a körből „került ki”?
Sosem volt probléma az ismerkedés. Mindig is gyorsan barátkoztam idegen környezetben is. Rajongó közül akad pár barát, de meg kell tartani az előadói és rajongói távolságot, ami nem könnyű. Volt, hogy abba a hibába estem, hogy túlságosan közvetlen voltam, és később visszaütött.

Mi jut eszedbe az első szerelemről?
Az, hogy zakatolt a szívem, ha csak az osztályterme felé közelítettem. Amikor pedig találkoztam vele, nem tudtam egy normális mondatot összehozni. (Mosolyog) Általános iskolában voltam először szerelmes, 13 évesen. Szerintem az egyik legjobb érzés szerelmesnek lenni!

Írtál már szerelmes levelet?
Hogyne, sokat! (nevet) Főleg, mikor hülyeséget csináltam, vagy szakítottak velem! (nevet)

Mikor volt az első nyilvános szereplésed?
Óvodában ballagáskor. (mosolyog) Mindig szerepeltettek, oviban, iskolában, gimiben.

Hirdetés
Milyen előnyeit tapasztalod az ismertségnek?
Megismerkedhettem olyan emberekkel, akikkel közös az érdeklődésünk. Minden egyes dologért együttküzdünk. Tanácsot kérhetek olyanoktól, akik már végigcsinálták ezt az utat sikeresen. Megállítanak néha teljesen abszurd helyzetekben, és gratulálnak. Ezekért a pillanatokért azt mondom, jó az ismertség, de az éremnek két oldala van.

 

És akkor mik a hátrányai?
Még így sem olcsóbb a mozijegy! (nevet)

Mikor sírtál legutóbb?
Előző héten néztem meg újra a Bakancslistát. Egy nagyon kedves barátomat vesztettem el, aki szintén daganatos beteg volt. Szeretném, ha köztünk élne, és újra hallhatnám, ahogy nevet, és ahogy elküld a fenébe. Hiányzik!

Ha vitába keveredsz valakivel, te teszed meg az első lépést a békülés felé?
Makacs vagyok. Rengeteg vitában én voltam a ludas, és nem voltam hajlandó megtenni a békítő lépést, szimplán dacból. Sokat tanultam belőle, mert volt, hogy a kapcsolatom bánta. Azóta rengeteget csiszolódtam, sokkal könnyebb engem kezelni, de magam is észreveszem a változást. Végül egy bárány leszek! (nevet)

Mi az a rossz tulajdonságod, amivel a leggyakrabban találkozhatnak szeretteid?
Talán az, hogy a saját fejem után megyek. Nem tudom, kérdezd meg a szüleim! (mosolyog)

Mi volt a legkedvesebb ajándék, amit rajongótól kaptál?
Nehéz egyet kiragadni, mert a rajongóktól kapott ajándékokat mind szívből kapom. Festett üveg, házi pálinkával töltve, csokik, plüssök, nyakkendő, és még sorolhatnám. Ami nagyon meghatott, az egy fényképalbum volt, amibe az angyalaim összeállították az utolsó évem az X faktor óta. Van még egy füzet, amibe még Tibóval is írattak nekem pár sort. Azóta is otthon őrzöm ezeket az ajándékokat! (mosolyog)

Mi az a tárgy, vagy esemény, amit legutóbb lefotóztál?
A déli pályaudvar mellett egy nő az utcán nyírta a haját egy férfinek. Egész mókás volt, próbáltam lefotózni. Noha sokat nem látni a képből, de mindenesetre vicces volt látni magát a jelenetet!

 

Írta: Hatos Niki. 2012.11.14.

Mondd el a véleményed

Divat és gasztronómia egy estén!

Így ösztönzi a focizni vágyókat Puskás Peti és Istenes Bence! (+videó)