Így ösztönzi a focizni vágyókat Puskás Peti és Istenes Bence! (+videó)

Hirdetés

Coca-Cola CUP focibajnokság középiskolásoknak!
 
Logótervező design lab, freestyle focibajnok, középiskolásokkal dekázó Puskás Peti és Istenes Bence.

Hirdetés

Mindez együtt volt november 10-én a Coca-Cola CUP csapattoborzó rendezvényén. Középiskolások terveztek és gyártottak csapatlogókat maguknak az országos amatőr focibajnokságra készülve, közben Kovács Peti freestyle foci világbajnok trükközött a fiataloknak focizásra buzdítva őket. A Coca-Cola CUP nagykövetei, Puskás Peti és Istenes Bence dekáztak a srácokkal, Dukai Regina pedig a lányokat ösztönözte nevezésre, szurkolásra.


Nézzétek meg interjúnkat, amiben Peti és Bence a focival kapcsolatos élményeiről számol be. A srácok nem fogták vissza magukat és egy vicces hangulatú beszélgetés kerekedett belőle.


Riporter: Csákó Zsuzsanna
Operatőr: Bártfai Balázs

Hirdetés
{youtube width=”560″ height=”349″}kbfnfy8nm8g{/youtube}

A szeptemberben indult focibajnokságra még mindig nem késő nevezni itt: http://cocacolacup.mlsz.hu/

A hazai Coca-Cola CUP

A Coca-Cola nemzetközi szabadidős focibajnoksága az idei tanévtől nálunk is elindult. A szervezők 15-18 éves korosztályos csapatok jelentkezését várják, egy középiskolából akár többet is. Fiú- és lánycsapatok egyaránt nevezhetnek. Az amatőr csapatok az MLSZ honlapján regisztrálhatnak. A kispályás csapatok az idei tanévben legalább két körzeti Coca-Cola CUP tornán vesznek majd részt a Magyar Labdarúgó Szövetség szervezésében. Az országos döntőt pedig majd májusban rendezik meg.
 
Csákó Zsuzsanna 2012.11.14.
Mondd el a véleményed

Gyurcsík Tibi kétszer bukott énekből!

Zimány Linda szívesen ad öltözködési tippeket! (+videó)