Hadd menjek – Gór-Nagy Era-klippremier

Hirdetés

Hadd menjek címmel klippel jelentkezett Gór-Nagy Era, amelyet az online magazinok közül a Divatikon olvasói tekinthetnek meg először. Az énekesnővel ennek apropóján beszélgettünk.

 

Hirdetés

Honnan inspirálódtál?

 

Ismételten saját magamból inspirálódtam, mármint, ami a dal témáját illeti. Szeretek olyan témákat felhasználni, ami közelebb tud állni a hétköznapi emberekhez. Itt a feszültség van porondon, kicsit a kilátástalanság. Mikor az ember kikészül attól, hogy rászakad minden és legszívesebben kirohanna a világból.

 

 

Kinek és milyen gondolatokkal ajánlod a dalt és a klippet?

 

A dal éppen aktuális lehet a mostani helyzetre is, pedig nem feltétlen erre íródott. Tulajdonképpen mindenki szokott feszült lenni, van, aki megfelelően ki tudja adni magából, pl. sportol, de van olyan is, hogy az ember csak tűr, tűr, aztán egyszer csak robban. Én sajnos néha ilyen természetű vagyok, és erről is szól maga a refrén: “Hadd menjek, életet mentek!” -, hiszen ilyen esetben nem jó az, ha az ember ezt a szerettein tölti ki, inkább menjen és adja ki magából távol mindenkitől.

 

Hol forgattátok a klippet? Milyen volt a forgatás? Hogy éltétek meg?

 

A klipet a Studió Lightroom – Greendoor termében forgattuk. Mindenféleképpen egy kicsit “lakás kinézetű” helyszínt szerettem volna. A forgatás kicsit feszültem indult, hiszen , akkor jött a nagy hó február elején, így egy órás csúszással kezdtük a klipet. Közben nekem valami lett a szememmel és hiába javítottam folyamatosan a sminkemet teljesen szétfolyt, így az utolsó pillanatban úgy döntöttem mindent lemosok. Hihetetlen mennyivel kényelmesebben éreztem magam, sokkal természetesebb lett így. Csak szempillaspirál, egy kis szájceruza volt rajtam, no meg a szemöldököm festettem ki. Szóval féltem, hogy mivel kevesebb volt az időnk, nem minden jelenet lesz tökéletes, de tudtam, mivel a Tormasi Productions készíti a klipet, biztos, hogy profi lesz! Nem ez volt az első munkánk közösen, de remélem nem az utolsó. Nos és a végére hagytam, mint mondtam egy párt láthatunk a klipben és a szereplőket én és a párom alakítottuk. Nem mondom, hogy könnyű volt…  Hiszen (SPOILER ALERT!!) senki sem szereti felpofozni a párját oktalanul, vagy kiabálni vele, viszont a végeredményt látva mindketten elégedettek voltunk.
Mondd el a véleményed

Bánhidy András: “Minden rossz helyzet egy lehetőség is egyben…”

Coolvision.hu – minőségi napszemüveg webáruháza