Hajszálon függött Ónodi Eszter élete!

Hirdetés

Az Aglaja című film díszbemutatóján jártunk, ahol a film vetítése után együtt ünnepeltek a szereplők és stábtagok. Ónodi Esztert kérdeztük a film kapcsán valamint öltözködési szokásairól is elárult néhány titkot!

 

Nézd meg interjúnkat!
Riporter: Kaszás Bence
Operatőr: Bártfai Balázs

{youtube width=”560″ height=”349″}HvaVl3UITjw{/youtube}

Hirdetés
 

Néhány szó a filmről:

AGLAJA

Az életük egy hajszálon múlik

A vándorcirkuszosok különleges világában ismerjük meg a magyar-román családot. A Ceausescu – diktatúra idején szöknek nyugatra a jobb élet reményében. A jeleneteket Magyarországon, Bécsben, Constanzában és Berlinben forgatták. A film meseszerű, felkavaró, erőteljesen érzelmekre ható, különleges látványvilágú.


Deák Krisztina rendező a filmben szereplő karaktereket megszemélyesítő színészeket nagyon nagy gonddal, komoly castingokon válogatta ki. Az anya szerepét Ónodi Eszter alakítja, aki egy úgynevezett „acélhajú nő” produkcióval tartja végig izgalomban, feszültségben, félelemben a nézőközönséget. Aglaja, a lánya minden este attól retteg, hogy anyja lezuhan. A gyermek, majd a szorongásokkal eltelt évek alatt fiatal lánnyá lett Aglaja szemszögéből ismerjük meg a család küzdelmét, gyötrelmeit, széthullását, az összetartozás iránt vágyát. Az apát Bogdán Zsolt, a gyermek Aglaját Jávor Babett, a fiatal lányt Móga Piroska alakította. Az izgalmakban, megrázó pillanatokban bővelkedő filmben Ónodi Eszter artistanőként, rémálomba illő pillanatokat szerez a nézőknek. A produkciója világszámba megy: hajánál fogva felfüggesztve óriási magasságokban végzi mutatványát. A főszereplő még arra is rászánja magát hajszálai erősítése érdekében, hogy kakasfejekből agyvelőt szopogasson ki. Mutatványa közben vérfagyasztó pillanatokat élünk át, szinte hallani lehet a hajszálak feszülésének hangját. Aztán az anya balesete miatt lánya kényszerül arra, hogy átvegye a produkciót. Hosszú vívódás után, átértékelve anyja zsákutcába jutott életét, az utolsó pillanatban szembe nézve családi életével és önmagával, saját maga vágja le gyönyörű haját. Ezzel végleg leszámol nyomasztó múltjával.

Szereplők: Ónodi Eszter, Bogdán Zsolt, Jávor Babett, Móga Piroska, Kamarás Iván,
Jordán Adél, Lázár Kati, Bálint András, Kovács Gergely, Keresztes Tamás, Börcsök
Enikő, Solténszky Ráhel, Molnár Piroska

rendező: Deák Krisztina
operatőr: Máthé Tibor
producer: Muhi András, Ewa Puszczynska, Tudor Giurgiu
jelmez: Szakács Györgyi
díszlet: Stork Csaba
vágó: Tuza-Ritter Bernadett
hang: Kovács György
zene: Zbigniew Preisner

Előzetes a filmről:

{youtube width=”560″ height=”349″}WY3oSqICy8E{/youtube}


A díszbemutatón készült fotóink:
Fotó: Kaszás Bence

Hirdetés

Együtt ünnepeltek a szereplők és stábtagok


Ónodi Eszter és Jávor Babett

A rendező Deák Krisztina

Kamarás Iván

Solténszky Ráhel és Dobi JankaKaszás Bence 2012.10.06.

Mondd el a véleményed

Több, mint „Pont jó”! Egyszerűen slágergyanús!

Majka vezeti majd a MTV EMA hazai fordulóját!