Majka vezeti majd a MTV EMA hazai fordulóját!

Hirdetés


Október kilencedikén végre kiderül, hogy ki nyeri az MTV EMA hazai fordulóját! A bulit Majka vezeti majd!

Hirdetés

Hirdetés

Vajon kinek lesz esélye eljutni frankfurti Festhalléba? Október kilencedikén, este kilenc órakor kiderül, ugyanis egy buli keretétben a budapesti Akvárium klubban sor kerül a hazai forduló eredményhirdetésére. A jelöltek között megtaláljuk a 30Y-t, Funktasztikus-t, Odett-et, a Soerii&Poolek-et és a Supernem zenekart.


„Amikor megalakult az együttes, még nem is sejtettük, hogy tényleg zenélni és énekelni fogunk. Mindenesetre örülünk, hogy így alakult, mert különben nem nyerhetnénk meg az EMA hazai fordulóját. MTV EMA jelölés nekünk olyan, mint egy űrhajósnak elindulni a Mars felé, szex után…
Amióta megtudtuk, hogy esélyünk van arra, hogy Frankfurtban mutassuk meg, milyen egy igazi parti, frankfurti levest eszünk és minden útikönyvet megvettünk, mert meg akarjuk látogatni a nevezetességeket és persze szeretnénk a helyi klubokban felkérni az összes lelkes német menyecskét.” –nyilatkozta a Soerii&Poolek.

„Ahhoz a nemzedékhez tartozunk, amelynek kamaszkori zenei ébredése az MTV érkezésével esett  egybe. Képesek voltunk akár egy éjszakát a tv előtt virrasztani, hogy végre láthassuk a U2-t vagy elkapjuk az új Nirvana klipet. Elég klassz érzés tehát, hogy alig húsz évvel később jelöltek lehetünk egy rangos díjkiosztón. Aztán van ennél még klasszabb, mondhatnánk hiperklassz is ebben az egészben: jelölttársaink szinte kivétel nélkül a barátaink is, így bárki nyer, őszinte örömmel tölt majd el bennünket. Mielőtt viszont bárki is túlzott szerénységgel vádolna, hadd szögezzük le: a 2012-es MTV EMA legjobb magyar előadó díját természetesen a Supernem fogja megnyerni.” – mondták el a Supernem tagjai.
 

„Nagy megtiszteltetés nekem és a zenekarnak, hogy részt vehetünk a versenyben, és egyben óriási feladat is. Sokat dolgozunk azért, hogy érdemes legyen ránk odafigyelni, és az hogy bekerültünk MTV EMA hazai jelöltjei közé pedig nagyon jó visszajelzés számunkra. Köszönjük mindenkinek és találkozunk a koncerten!” – szólalt meg Odett is.

“Meglepődtünk a jelölésen, hiszen, bár a rajongótáborunk életkorban talán azonos az MTV közönségével, zenei ízlésben lehet, hogy különbözik. A közösségi felületeken megtalálható rajongók száma alapján nekünk lenne a legnagyobb esélyünk, de ezzel nem éltünk vissza, nem szólítottunk fel a szavazásra minden nap; bízunk benne, hogy elég lelkesek ahhoz, hogy győzelemhez juttassanak. A zenekarunk mottója is az, hogy azzal tisztában vagyunk, hogy mi vagyunk a világ legjobb 30Y zenekara. Ha viszont mégsem mi nyernénk, akkor a Supernemnek adnánk a díjat.”- így a 30Y.

Természetesen a Funktasztikus is elmondta véleményét a jelölésről: Az MTV-vel ’91-ben találkoztam, hatalmas hatással volt rám a Yo! MTV Raps. Ed Lover és a pufi Dre profi módon mutatták be a szcénát, a műfaj aranykorát. Maga az EMA-jelölés számomra egyszerre volt meghökkentő és természetesen megtisztelő is. Amit csinálok, azt a saját erőmből és szívvel-lélekkel teszem. Így született tizenöt évnyi munka után hét szólólemezem és több mint egy tucat videóm. Esélylatolgatásba nem is mennék bele, örülök, ha nyerek, de már a jelölés önmagában is elismerése munkámnak.”

A buli maga kilenctől kezdődik, este tíztől pedig Majka műsorvezetésével indulnak a koncertek. A beugró 900 Forintba kerül, amelyet a helyszínen, vagy pedig ITT tudtok lefoglalni! Ti kiért szurkoltok?

Írta: Hatos Niki. 2012.10.06.

Forrás: RedLemon.


Mondd el a véleményed

Hajszálon függött Ónodi Eszter élete!

Választott Geszti Péter és Malek Miklós!