Hang reklámvideókhoz – őt ajánljuk!

Hang reklámvideókhoz – őt ajánljuk!

Figyelj, tudok egy igazán kellemes férfihangot a reklámvideódhoz. Ez a srác telitalálat az orgánumával. Egy jó hang aranyat ér – mondja a Generál együttes híres dala, és milyen igazuk van, hiszen a kellemes férfihang az élet szinte minden területén félsiker, az üzleti életben, az értékesítés során pedig egyenesen telitalálat. Éppen ezért nagyon nem mindegy, hogy a reklámozandó terméket, szolgáltatást milyen hang kínálja eladásra.

Megvan az érzés, amikor a rádióban, a tévében vagy az interneten elcsípsz egy olyan reklámot, amelyben egy valóban harmonikus hangot hallasz, de már épp vége a bejátszásnak, s hiányérzeted lesz, mert még hallgatnád? Nos, pont ez a lényeg. Egy kellemes férfihang ugyanis nem csak a nőkre, de még a férfiakra is hatással van. Egy ilyen hang pillanatok alatt elköteleződést, majd bizalmat képes kelteni a hallgatóban, általa az eladás is hatékonyabbá válik. Különböző tudományos kutatások szerint, ha a hang belemászik a fülbe, a reklámozandó szolgáltatás is jobban benne marad a hallgató – vagyis a célközönség – fejében.

Nagyon nem mindegy ám, hogy kinek a hangján szólal meg egy reklámvideó. A hangok között persze óriási a választék, ezért érdemes egy, a médiából már ismert, de még korántsem elkoptatott férfihangot választani.

Sándor András hangja telitalálat a reklámvideókhoz. A Hangkölcsönzés oldalon megtalálható minden információ, árlista és az elérhetősége is.

Bővebb – Hang reklámvideókhoz

 

 

Mondd el a véleményed

Mandala színező felnőtteknek – Hogyan válasszunk színezőt?

Megérkezett az ország karácsonyfája