Mandala színező felnőtteknek – Hogyan válasszunk színezőt?

Mandala színező felnőtteknek – Hogyan válasszunk színezőt?

A mandala színező felnőtteknek régóta szinte terápiás elfoglaltság. A rohanó életből kiszállunk kicsit általa, ugyanakkor nem frusztrál a rajztudás esetleges hiánya. Alkotunk, mozgósítjuk a kreatív erőinket, kikapcsolódunk és lazítunk, minden felesleges stressz nélkül.

Csíkszentmihályi Mihály híres magyar származású amerikai pszichológus szerint az általa felfedezett Flow élmény, mely a boldogság valódi forrása, legkönnyebben valamiféle alkotó tevékenység által érhető el.

Ettől persze még színezgethetnénk házikót vagy nyuszit is…

Miért éppen mandala színező?

Mert még csak túl nagy spirituális elhivatottság sem kell hozzá, hogy tudjuk: a mandaláknak különleges, mondhatni gyógyító energiáik vannak. A szimbólumok, a színek, a számok, maga a koncentrikus kör geometriai tökéletessége mind-mind egy-egy rezgési tartomány, mely hat a test és lélek egészségére. A kicsit elmélyültebb mandala színező felnőttek azt is tudják, melyik szín, melyik szám, melyik szimbólum mit erősít.

A legkézenfekvőbb ösvény talán, amelyen elindulhatunk, az a csakra-sor támogatása. Ezen energiaközpontok egészséges működése fontos a mindennapi életünk “üzemeltetéséhez”, sok apróbb-nagyobb problémánk köthető a csakrák elégtelen, vagy éppen túlzott működéséhez (anyagi problémák: Gyökér csakra, párkapcsolati problémák Szív vagy Torok csakra, stb.)

Erre találtam ki a 14 héten át tartó, elsősorban felnőtteknek szóló mandala színező sorozatot. Minden egyes csakrához 4-4 db mandala színező tartozik, a csakrák, és gyógyításuk egyéb módjainak részletes leírásával, melyeket kéthetente küldök. Teljesen ingyenes, itt tudsz feliratkozni rá.

Bővebb – Mandala színező felnőtteknek

 

Mondd el a véleményed

Lélegzetelállító táncával kápráztatja el a közönséget Maurer Milán

Hang reklámvideókhoz – őt ajánljuk!