Hogyan öltözködünk partyban? Majka és Tolvai Reni is elárulja trükkjeit !

Hirdetés

Hirdetés

Legújabb trend rovatukban arra voltunk kíváncsiak, hogy a magyar fiatalok milyen szempontok alapján válogatják össze hétköznapi illetve alkalmi és party ruházatukat. A cél érdekében a Divatikon stábja ellátogatott egy fiatalok körében igen népszerű partysorozat
( RnB All Stars ) egyik állomására, ahol mai átlagos tinédzserek vallottak a hazai divatról és saját öltözködési kultúrájukról, valamint sikerült elcsípnünk két ismert embert is a témában, akik őszintén elmondták véleményüket.
A divat és az öltözködés mindig is kultúránk része volt, az önkifejezés és az egyéniség elsődleges külső jegye, ami alapján nagyban meghatározható egy ember személyisége. Üzenetet, hangulatot közvetít a világ számára, ezért nem csoda, hogy az egyik legnagyobb tőkével rendelkező divatszakma folytonos megújulásban van. Ezeket a folyamatokat egyesek megpróbálják követni, míg mások diktálni, ők azok, akik elsősorban saját ízlésük alapján öltözködnek.

{youtube width=”560″ height=”349″}kM1OV6u9fKc{/youtube}

Hirdetés

{youtube width=”560″ height=”349″}dQhqfZdKa_k{/youtube}

Az általunk megkérdezett sztárok; Majka és Tolvaj Reni szintén a praktikuság és az ötletesség hívei. Nem a márkáktól teszik függővé az öltözetüket, hanem a stílusuk és az egyediségük alapján bólintanak rá egy-egy ruhára vagy cipőre.

A mai világban elsősorban az ismert emberek azok, akik promotálják a divatot, Ők vannak leginkább a fiatalabb korosztályok szeme előtt. A popkultúra jeles képviselői manapság extrémebbnél extrémebb külsővel jelentkeznek, egyéniségüket túlzásokkal igyekeznek a köztudatba égetni, hiszen mai rohanó társadalmunkban csupán néhány perc áll rendelkezésünkre, hogy nyomot hagyjunk valakiben.
A magyar fiatalok öltözködését mostanában elég sok kritika érte. Különböző kiegészítők és ruhadarabok lettek “közellenségek” és “cikik”, míg mások egész életstílusok hírdetőivé váltak. A srácok ezekkel a tabukkal és trendekkel tisztában is vannak, ám sajnos itthon az anyagiak is nagyban beleszólnak abba, hogy ki mit viselhet.
{youtube width=”560″ height=”349″}5rHKmWYedxk{/youtube}

Riportjaink készítése során azonban örömmel tapasztaltuk, hogy a legtöbben kreatívitásukat használják a divat terén, így megkerülve a nagy árakat és a luxustermékeket.

A közkedvelt emberek után ellátogattunk egy igazi mai leányzó gardróbjába is, akivel talán még többen tudnak majd azonosulni.
 

{youtube width=”560″ height=”349″}Qh8aFPPNZWM{/youtube}

Írta: Farkas Clarissa 2011.11.21.
 
Mondd el a véleményed

Pláza cica

Tolvai Renáta egy igazi Divatikon