Tolvai Renáta egy igazi Divatikon

Hirdetés
Hirdetés

Mostanában ellepték a Divatikon stúdióját a fiúk, de végre egy hölgyet is üdvözölhettünk Kaszás Bence lencséje előtt; Tolvaj Reni, a Megasztár és a 2010-es év Női hangja közvetlenségével és természetességével mindenkit levett a lábáról.
A hol szőke, hol vörös énekesnő körül zajlik az élet: “Hagylak menni” című dala átlépte a 2 millió ötszázezres halgatottságot a világ legnagyobb videómegosztóján, Rácz Gergővel pedig egy egyedi látványvilágú kisfilmben bizonyítja sokoldalúságát.
A változatos megjelenésű Reni ismét vagányabb oldalát mutatta meg nekünk a fotózás alatt, miközben a nőiességre is nagy hangsúlyt fektetett. Az elmaradhatatlan magassarkú cipőkben magabiztosan lépkedő leányzó szívesen fogadta két rajongóját is, akik a Divatikon nyereményjátékán vettek részt. A díj egy fotó volt az énekesnővel és betekintés a kulisszák mögé; vagyis megnézhették, hogyan készül egy igazi sztárfotózás.
A Megasztár nyertese több ruhában is látható a képeken, amik hűen tükrözik a benne rejlő változatos személyiséget, az interjú során pedig lelkesen mesélt jelenlegi munkáiról, a divatról, a zenéről.
Izgalmas, igazi “nőcis” képsorozat lett az egész napos fotózás eredménye, amit megnézhettek a Divatikon galériájában ide kattintva!

A csodálatos sminket Domján Andrea, Reni extrém frizuráját Katona Klaudia készítette.

Köszönet a bútorokért:
 

Interjú Renivel
 Riporter: Farkas Clarissa

Hirdetés

 {youtube width=”560″ height=”349″}qrREHqUUT14{/youtube}

A 2 szerencsés nyertessel készült riport:

{youtube width=”560″ height=”349″}CVuMXSuTUaw{/youtube}


Írta: Farkas Clarissa 2011.11.22.
Mondd el a véleményed

Hogyan öltözködünk partyban? Majka és Tolvai Reni is elárulja trükkjeit !

Kazsmér Niki az ICU Paris arca