Igaz a hír! Babát vár Ördög Nóri!

Hirdetés


Hirdetés
Bizonyos újságok már hetekkel korábban tudni vélték: babát vár az X-faktor műsorvezetője.

Ördög Nóri azonban nem beszélt a pocaklakóról, szerette volna kivárni azt a bizonyos kritikus 12. hetet. A gyönyörű nő nem titkolja: hosszú ideje próbálkoztak párjával, kijelentésével pedig a hozzá hasonlatos hölgyeknek szeretne reményt adni!
„Büszke vagyok a növekvő pocakomra, büszkén viselem a plusz kilókat, és eszem ágában sem volt indokolatlanul hosszan titkolni a nyílvánvalót, egyszerűen csak most jutottam túl azon a bizonyos kritikus 12. héten.” – kezdi blogjában Nóri. „Tudom, milyen az első egy év reménytelen próbálkozása után szembesülni a ténnyel, hogy orvosilag most már meddő párnak számítotok. Tudom, milyen érzés, amikor csak magadban tudod keresni a hibát, mert az orvos azt mondja, tulajdonképpen nincs szervi oka a sikertelenségnek. Tudom, milyen az, amikor eluralkodik az ősi félelem: mi van, ha nem is lehet gyerekem?”
Majd hozzáteszi: „Egy műtét, tucatnyi vérvétel, cifra vizsgálatok, inszeminációk és 2 sikertelen lombik után – a 3. sikeres beavatkozás végeredményével a pocakomban, most azt mondom, nagyon nagy szükségem volt erre az önismereti utazásra, amit végig csináltam. És így utólag már azt is értem, miért történt így. Ez a kicsi ember, akit itt hordok a szívem alatt, máris tanít engem.„ Nóri ezek után kijelenti, hogy a jövőben nem szeretne nyilatkozni áldott állapotáról.

Hirdetés

Egy korábbi riportban bevallottam nektek,

hogy Ördög Nórát igazi példaképnek tartom.

Ezúton szeretnék neki Gratulálni, és Sok boldogság kívánni az aprósághoz!

Írta: Hatos Niki. 2012.11.07.

Mondd el a véleményed

Páratlan siker 27 éve!

Új zenekarral folytatja Szabó Mariann!