Páratlan siker 27 éve!

Hirdetés

Hirdetés
1985-ben került bemutatásra a Madách Színházban a Páratlan Páros című előadás.
A jópofa szerelmi háromszögről szóló komédia 27 éve szórakoztatja a nézőket. A két vasat a tűzben tartó férjet Cseke Péter alakítja, a két mit sem tudó feleség szerepében Kökényessy Ágit és Tóth Enikőt láthatjuk. Természetesen nem hiányozhat az élősködő szomszéd sem, akit Szerednyey Béla testesít meg. Már a szereposztásból látszik, hogy zseniális 2 órának nézünk elébe.
A történet egyszerű. Egy férj, két feleség és egy baleset. Reggel mindkét feleség aggódva hívja a körzeti rendőrséget, hogy bejelentsék férjük eltűnését. A wimbledoni és a richmondi rendőrfőkapitány nyomozni kezd az ügyben. Itt kezdődnek tehát a bonyodalmak, hiszen John Smithből csak egy van.
A rendezés nagyszerű, a díszletben egy nagy lakást láthatunk, ami igazából két házat szimbolizál, de a szereplők anélkül, hogy észrevennék egymást, járkálnak a térben.
A 2 felvonás tele van jobbnál jobb poénokkal, az előadást színesíti az idős, szemöldökhúzogatós rendőr, a homoszexuális felső szomszéd és a mindenlében kanál barát.
A Páratlan Páros 27 éve töretlen siker a Madách Színházban. Már háromszor megnéztem az előadást, ma ültem be újra, hogy felelevenítsem emlékeimet, de most sem csalódtam, ugyanolyan élményben volt részem, mint eddig, sőt mindig felfedezek valami újat is a darabban.
A Madách Színház már csak kétszer tűzi műsorra a komédiát egy szezonban, ám a siker garantált, hiszen az előadás mindig telt házas.

Írta: Wukovics Vivi. 2012.10.07.
Mondd el a véleményed

Itt van az első Radics Gigi klip!

Igaz a hír! Babát vár Ördög Nóri!