Így tartják magukat formában hazánk legsármosabb férfijai

Hirdetés

Nem csupán tehetségesek, de hazánk legsármosabbjai is. Baronits Gábor, Kállay-Saunders András és Vastag Csaba a Glamour Women of the Year jelöltjei arról meséltek, mivel tartják magukat formában nap, mint nap.

A rivaldafényben fontos számukra, hogy a legjobb formájukat hozzák, ráadásul a rendszeres testmozgás az állóképességükhöz is elengedhetetlen. Idén a Glamour Women of the Year legsármosabb férfi címéért versenghet többek között Baronits Gábor, Vastag Csaba, és Kállay-Saunders András is.

Baronits Gábor

Hirdetés

Mindig is sportoltam, de az utóbbi egy évben nagyon komolyan veszem, heti hatszor járok edzőterembe. Elkezdtem diétázni is, hiszen az igazán jó formához az edzés csupán harminc-negyven százalékban járul hozzá, míg a táplálkozás hatvan százalékban. Próbálom kerülni a zsírt és a szénhidrátot, hiszen inkább szálkásítani szeretnék. Alapvetően édesszájú vagyok, ezért nehéz volt megállnom, hogy ne bűnözzek.” – mesélte Baronits Gábor. „Színészként valahol én is a testemből, a külsőmből élek. Nyugaton alap dolog, hogy akik ezt a hivatást választották, kínosan odafigyelnek a kinézetükre is.”- tette hozzá a Jóban Rosszban színésze.

 Kállay Saunders András

Heti ötször kondizok és figyelek ara hogy mit eszek. Az a legfontosabb, hogy a saját bőrödben jól érezd magad, amikor jó formában vagyok, a színpadon is sokkal jobban teljesítek.” – vélekedett Kállay-Saunders András.

 

vastag csaba

Egy énekesnek nagyon fontos, hogy jól mutasson a színpadon, nem beszélve arról, hogy szuflával is bírnia kell az olykor több órás fellépéseket. Ráadásul gyakran színházban is helyt kell állnom, ahol nem csupán énekelni, hanem táncolni is kell, ráadásul mindezt jelmezben. Úgy gondolom, hogy rendszeres edzéssel, sokat tudok növelni az állóképességemen.”– mondta Vastag Csaba, aki több mint tíz évig akrobatikus rock and roll táncos volt, jelenleg pedig rendszeresen jár edzőterembe.

Baronits Gáborra, Kállay-Saunders Andrásra, Vastag Csabára, valamint a GLAMOUR Women of the Year 2014 többi jelöltjére március 11-ig még lehet szavazni a www.glamouronline.hu oldalon.

 

Mondd el a véleményed

Napsugár és nagy vállalkozása, vagyis a „The Sunshine Project”

A következő! nőnapi különkiadás