Napsugár és nagy vállalkozása, vagyis a „The Sunshine Project”

Hirdetés

Azt hiszem, mindenki számára egy mérföldkő, ha elindul az első saját, nagyobb lélegzetű „vállalkozása”. Külön öröm számunkra is, amikor egy kedves kollegina vagy kollega érkezik el élete egyik fontos állomásához.

Így történt Rosta Nikolett Napsugárral is. A 25 éves újságíró hölgy úgymond nagy fába vágta fejszéjét. Amikor megkérdezett, hogy írnék-e szösszenetet a The Sunshine Projectről, boldogan bólintottam rá eme nagyszerű ügyre.

1958121_754652977881092_1097287888_n

Hirdetés

Nem kisebb feladatra vállalkozott, mint saját portfóliójának létrehozására és fenntartására, mellette pedig szeretné olyan művészekre felhívni a figyelmet, akiket a média indokolatlanul elhanyagol, vagy esetleg nem is hallhatunk róluk, de értékeket alkotnak és adnak. Az út mindig hosszú és rögös, de talán pont ettől szép, ha siker koronázza azt. Napsugár már kiskorában érdeklődött a művészetek iránt. Első szárnybontogatásait gimnáziumi irodalomtanára, Fazekas Csaba segítette. Bár az érettségi után jogi tanulmányokba kezdett, a Sorry Magazinnál eltöltött idő és Rákóczi Ferivel készített első interjúja után ráébredt, hogy az ő útja az újságírás, ezért kommunikációs tanulmányokba kezdett.

1780007_754652444547812_144436718_o

Írásai, interjúi megjelentek a Zene.hu oldalon és a Mosaic Online-nál is, ahol megismerte Domszky Lászlót. Igaz, időhiány miatt Napsugár elbúcsúzott Lacitól, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy tartsák a kapcsolatot és támogassák, segítsék egymást. Újabb állomás következett ezután, mégpedig a rádiózás, melynek rejtelmeibe a Class FM két műsorvezetője, Argyelán Kriszta és Garami Gábor vezette be a fiatal és sokszínű lányt. Hamarosan a Lounge Rádiónál (2012 júniusában került ide) elindult saját műsora, az „Arcok mögött”, amit egészen 2013 márciusáig hallgathatott a „közönség”.

1932458_754652347881155_2068659445_n

Rövid időn belül olyan művészekkel dolgozott együtt, mint Ifjabb Malek Miklós, Oszter Sándor, Hujber Feri, Kocsis Tibor, Pély Barnabás, Gájer Bálint, Temesi Berci, Jáksó László, Vastag Tamás, The Carbonfools – csak, hogy néhány nevet a teljeség igénye nélkül megemlítsünk. Írói munkássága mellett jelenleg Kovács Áron zenekarának, a KÁOSZ Központnak, valamint egy remek, fiatal dobosnak, Borbély Lőrincnek a sajtóreferenseként is tevékenykedik. A most induló The Sunshine Projecthez pedig őszintén gratulálunk és a továbbiakban nagyon sok sikert, élményt kívánunk Napsugárnak!

Grafika: Szabó Lilla
Fotó: Fézler Georgina és Petró Adri

Badicz Adrus

Mondd el a véleményed

Befejezték A szürke ötven árnyalata forgatását!

Így tartják magukat formában hazánk legsármosabb férfijai