Így telik Rózsás Viki karácsonya és újéve

Hirdetés

 

Hirdetés

 

A Divatikon újságírója megkereste az Ikon leszek rovat korábbi felfedezettjét, Rózsás Viktóriát, s arról kérdezte az ifjú tehetséget, hogyan telnek náluk az ünnepek.

Hirdetés

“A karácsony nálunk úgy szokott lezajlani, hogy Budapestre utazunk 24-én, és a nagyszülőkkel, családtagokkal együtt vacsorázunk, majd átadjuk egymásnak az ajándékokat! A saját otthonunkban pedig vagy 24-én délelőtt, vagy 23-án ünneplünk.”

Vikit arról is kérdezte riporterünk, szokott-e újévi fogadalmakat tenni. Erről az ifjú tehetség így nyilatkozott: “Az újévi fogadalommal úgy vagyok,hogy nincs értelme! Minden vélemény változhat, így butaság megfogadni bármit….hiszen annyi mindenen keresztül megy az ember, sose lehet tudni éppen mit találunk helyesnek az adott pillanatban.

S hogy mit vár Viki a 2014-es esztendőtől?

 “Első sorban azt, hogy az egész családom, rokonom és ismerősöm boldog legyen és egészséges! Ezen kívül, ami másodlagos, hogy minél több emberhez eljussanak a dalaim, legalább akkora sikerrel, mint ebben az évben. Szeretném az embereket boldoggá tenni, ez a fő célom a 2014-es évben!”


Széles L. Gábor
2013.12.26

Mondd el a véleményed

A The New Level Empire öröme

Majoros Mirtill karácsonya és újéve