Majoros Mirtill karácsonya és újéve

Hirdetés

Hirdetés

Mirtill a Szentestét otthon, szűk családi körben töltötte. “25-én egri nagyszülőknél voltunk, majd este elutaztunk Salgótarjánba a másik nagyszülőhöz, és ma, december 26-án jöttünk haza. A szerelmemmel 23-án ünnepeltünk. Ami a jellegzetes karácsonyi ételeket illeti, utálom a bejglit. Szerencsére az elhízás nem fenyeget. Nem vagyok nagy evő karácsonykor se. Szilveszterre nincsen meg tervem azt sem tudom még, melyik városban leszek”.

Az újévi fogadalmakkal kapcsolatban Mirtill a következőket nyilatkozta:

Hirdetés

Tavaly volt egy újévi tízparancsolatom. De szinte semelyiket se tartottam.be (A tavalyi parancsolat pontjai között szerepelt egyebek mellett pl. heti 3 edzés. Ennek betartása persze füstbe ment tervnek bizonyult). Így nem hiszem, hogy tennék idén fogadalmakat. A babonáktól nem felek talán azért, mert a szilveszterrel kapcsolatosakkal nem igazán vagyok  tisztában.Tehát nem vagyok babonás. Viszont  van egy-két dolog, amiben hiszek.”

Mondanál erre egy példát?

Ha visszamegyek a lakásba, mert elfelejtek valamit akkor 10 másodpercre leülök, csak aztán indulok el újra.Tartok a fekete macskától.

 Mit lehet tudni a terveidről? Mi mindent szeretnél megvalósítani 2014-ben?

2014-ben is keresem majd a lehetőségeket. Szeretném fejleszteni a képességeimet. A színészi mesterséget minnél mélyebben elsajátítani. Éneklés terén pedig saját dal,és egy demó kiadását tervezem, és minél több dalt szeretnék stúdióban rögzíteni, majd pedig feltölteni a világhálóra. Remélem nem kerül el a szerencse.

 

Mondd el a véleményed

Így telik Rózsás Viki karácsonya és újéve

1 év kihagyás után, holnap magyar rajongóinak énekel a musical színész!