Így változott meg Kiss Ádám

Hirdetés

 

 

Mindannyiunk életében vannak meghatározó korszakok, amelyekre mindig nosztalgiával gondolunk vissza. A népszerű stand upos, Kiss Ádámfőiskolásként hip-hop koncerteken csápolt bőgatyában,és legvadabb kosaras korszakában Michael Jordan fanatikusként még a mester képmását is a hátára varratta. Ma már egyre gyakrabban érzi úgy, hogy kezd megkomolyodni.

Hirdetés

alakul_a_frizura_is

A „mai” Kiss Ádám már aligha hasonlít főiskolás önmagára. A most 30 éves humorista azt vallja, az idő múlása kifejezetten jó hatással van rá, és talán sokakkal ellentétben, ő alig várja, hogy egy kicsit „öregebb”, érettebb legyen.

 

„Az utóbbi időben sokat változott a stílusom és az ízlésem.A minőség egyre fontosabb számomra, és itt nem csak az öltözködésre gondolok. Minőségi ételeket és italokat választok. A barátaim például tudják, hogy ha valami igazán jóval szeretnének meglepni, akkor egy üveg Jackkel biztosan nem lőnek mellé” –kezdte Ádám, aki az utóbbi időben, a sportos ruhákat sportosan elegánsra cserélte és egyre többet ad a megjelenésre. Most például egy autentikus barber shopban járt.„Külföldön többször voltam már borbélynál, de itthon ez volt az első alkalom.Emlékszem, Szicíliában az egyik ilyen szalonban egyszer egy keresztapa kinézetű bácsi vett kezelésbe, aki végül annyira megborotvált, hogy úgy néztem ki, mint egy kilencéves” – mesélte a humorista.

 

Hirdetés
egy_gyors_ellenorzes

Ádámnak azonban nemcsak a külsőségekben fontos a stílus, a belső tulajdonságok is épp olyan lényegesek, és számára leginkább azok a mintáka mértékadók, amelyeket otthon is látott.

 

Az ember sokféle változáson megy keresztül az évek alatt, de egy dologban biztos vagyok, azt szeretném én is majd továbbadni, amit otthon láttam. Amellett, hogy mindig a becsületességre, és alázatra tanítottak a szüleink, nagyon odaadó és szeretetteljeslégkörben neveltek minket a nővéremmel. Ha ezt tudom majd továbbadni én is apaként, az minden szempontból csillagos ötös lesz részemről” – tette hozzá Ádám, aki szülei mellett, testvérét is óriási példaképének tartja.

 

Egy baráti jó tanács Jack bácsitól: Tarts mértéket az alkoholfogyasztásban!

 

Mondd el a véleményed

Ilyen volt a Carnival Youth koncertje az A38-on

Magyar Kupa döntő – Újpest–Fradi: onlive közvetítés, élő stream